TÜRKİYENİN KABLO KANALI DLX ELEKTRİK İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TÜRKİYENİN KABLO KANALI DLX ELEKTRİK İLE SÖYLEŞİ
Sayın Metin Azuz okuyucularımıza kısaca DLT Elektrikten bahseder misiniz?DLT,İstanbul/Kıraç-Esenyurtta 2500 m2 kapalı alan ve 1500m2 de açık alanda kurulu endüstriyel tesislerinde elektrik enerjisinin dağıtılması ve kullanılması amacıyla çözümler üretmektedir.
Sayın Metin Azuz okuyucularımıza kısaca DLT Elektrikten bahseder misiniz?
DLT,İstanbul/Kıraç-Esenyurtta 2500 m2 kapalı alan ve 1500m2 de açık alanda kurulu endüstriyel tesislerinde elektrik enerjisinin dağıtılması ve kullanılması amacıyla çözümler üretmektedir.

Metin bey ürün gamınız hakkında bilgi verebilir misiniz? Kıyasıya rekabetin olduğu üretim çeşitliliğin fazla olduğu bir alanda hizmet vermektesiniz. Bu anlamda Ar-Ge çalışmalarınızdan bahsedebilirmisiniz?
Ürün yelpazemizin başında kablo kanal sistemleri yer almaktadır. DLT Elektrik olarak DLX markamız altında geniş bir ürün yelpazesine sahibiz.Ürün gamımız içerisinde Kablo Kanal Sistemleri, Aksesuarları,Kanal sistemine uyumlu Data-Telefon-Enerji-UPS prizleri,Döşeme üstü kablo kanalları, Multi Medya ve Zayıf Akım Kutuları, Rigit Borular, Halojen Free ve Alev yürütmeyen spiraller, İzoleli ve İzolesiz çelik spiraller,W Otomat Kutuları, Şap altı ve Yükseltilmiş Döşeme Buatları, Alüminyum ofismatik-büromatik priz grupları ve Buatlar yer almaktadır.Ürün yelpazemiz bununlada sınırlı kamayacak süreç içerisinde ürün yelpazemize yeni ürünler eklenecektir.

Üretim kapasiteniz ne kadardır? Yurtiçi ve Yurt dışı pazarlar konusunda ne düşünüyorsunuz?
DLX markalı ürünlerimiz yurt içerisinde bayilik sistemiyle satış noktaları oluşturrmaya devam ederek tüketicilerimize her ilimizde oluşacak bayi kanallarıyla hizmet vermeye çalışacaktır. Bunun dışında yurt içi satışının başlamasından önce Yurt dışı pazarında müşteriler oluşturarak şimdiden 8 ülkeye ihracat yapmakyız. İhracat yaptığımız ülkeler arasında; İran, İspanya, Mısır, Azerbaycan, Irak, Saraybosna, Arnavutluk ve Moritanya bulunmaktadır.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey varmı?
DLX kurucuları ve çalışanlarıyla Türkiye de ve Dünya pazarında başarıyla sektöre hizmet vermektedir. Arge,Tasarım ve Markalaşma yatırımlarını hızla sürdürmektedir. DLX, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, VDE, VDE ROHS  ve TSE Kalite belgelerine sahiptir. DLX, ürünlerini endüstri tasarım tescil ve faydalı model belgeleriyle de koruma altına almıştır.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KANBER ELEKTRİK SAYIN KEMAL KANBER İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

KANBER ELEKTRİK SAYIN KEMAL KANBER İLE S...

ODAKLI ELEKTRİK SAYIN SIDDIK KAÇAR İLE SÖYLEŞİSonraki Haber

ODAKLI ELEKTRİK SAYIN SIDDIK KAÇAR İLE S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar