ODAKLI ELEKTRİK SAYIN SIDDIK KAÇAR İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ODAKLI ELEKTRİK SAYIN SIDDIK KAÇAR İLE SÖYLEŞİ
Sayın Sıddık Kaçar okuyucularımıza kısaca Odaklı Elektrikten bahseder misiniz?Sektörde 23 yıl;Uzun yıllar yöneticilik ve ortaklık yaptıktan sonra müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 2006 yılında ODAKLI ELK.
Sayın Sıddık Kaçar okuyucularımıza kısaca Odaklı Elektrikten bahseder misiniz?
Sektörde 23 yıl;
Uzun yıllar yöneticilik ve ortaklık yaptıktan sonra müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 2006 yılında ODAKLI ELK. SAN. DIŞ. TİC. LTD. ŞTİ: şirketini sektörün önde gelen kuruluşların bayiliklerini ve satıcılığını yapmak suretiyle tedarikçi firma olarak kurulmuştur.

Sıddık bey ürün yelpazeniz  hakkında bilgi verebilir misiniz?
Odaklı ELEKTRİK; azim ve kararlılık göstererek kısa süre içerisinde 2011 yılı itibariyle endüstriyel, otomasyon sistemleri için gerekli olan FORTES markasıyla röle üretimi yapmaktadır. Her geçen gün üretimimize yeni ürün ilave etmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Odaklı Elektrik röle üretimimizin yanı sıra aralarında; Köhler, Sayport, Sigma, Ede Kondansatör, Pakosan, Günsan, Şavk, Doğan, Makel, Kaim,CSM ve Far’ında bulunduğu firmaların satıcılığını yapmaktadır. Elektrik sektöründe kalite ve dürüstlükten ödün vermeden yolumuza devam etmenin azmi ve kararlılığı içerisindeyiz. Hedefimiz teknolojinin bize sunduğu bütün imkanları kullanarak ürün kalitemizi daha da artırmaktır.

Fortes Elektronik olarak hangi tüketici grubuna hitap ediyorsunuz?
FORTES ELEKTRONİK; genelde şalt grubu endüstriyel otomasyon ve pano sistemleriyle iştigal eden tüketici grubuna hitap etmektedir. Endüstriyel otomasyon sektöründe yeni olmamıza rağmen mühendislerimizin ve personelimizin üstün gayreti ve titiz çalışmaları sonucu hamdolsun arızalı ürün dönüşümü sıfır düzeydedir. Kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeden sürekli ve hızla büyüyen FORTES ELEKTRONİK röle üretimi konusunda geniş ürün yelpazesine sahip olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.  

Sektörün geleceği hakkında neler söylemek istersiniz?
Sektörün geleceği Türkiye’nin istikrarına bağlıdır. Hamdolsun şu anda bu istikrar da vardır. Fakat şu bir gerçek ki sektörde finansal sıkıntılar yaşanıyor özellikle de ödemeler konusunda; gerek ki ticareti herkes kuralına göre uygulayıp yaparsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?
Son olarak şunu söylemek isterimbiz ODAKLI ELEKTRİK ve FORTES ELEKTRONİK olarak müşteri memnuniyetini kendimize ilke edindik. Gerek ürün kapasitemiz gerek satış politikamız ile sektörde doğru yolumuza devam etmekteyiz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYENİN KABLO KANALI DLX ELEKTRİK İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

TÜRKİYENİN KABLO KANALI DLX ELEKTRİK İLE...

Kavasoğlu Pazarlama Sayın Recep Karışık İle SöyleşiSonraki Haber

Kavasoğlu Pazarlama Sayın Recep Karışık...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar