KANBER ELEKTRİK SAYIN KEMAL KANBER İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KANBER ELEKTRİK SAYIN KEMAL KANBER İLE SÖYLEŞİ
Sayın Kemal Kanber okuyucularımıza kısaca Kanber Elektrikten bahseder misiniz?Kanber elektrik 1985 yılında toplam elektrik malzemeleri satışı yapmak amacıyla İzmir / Çankaya’da bu işe başladık.
Sayın Kemal Kanber okuyucularımıza kısaca Kanber Elektrikten bahseder misiniz?
Kanber elektrik 1985 yılında toplam elektrik malzemeleri satışı yapmak amacıyla İzmir / Çankaya’da bu işe başladık.

Raflardaki ürünlerinizi gelen taleplere göre belirliyorsunuz. Şuan piyasada en çok hangi ürünlere talep var? Bu talepler ne doğrultuda değişkenlik gösteriyor?
Genel olarak en çok talep kablo oluyor. Diğer ürünler arasında anahtar – priz ve aydınlatma ürünleri olarak devam ediyor.

Değişkenlik ise inşaat sektörünün hareketine göre sıvaaltı montaj ve sıvaüstü montaj ürünleri olarak yön veriyor.

Bildiğiniz gibi elektrik sektörü  inşaat sektörüyle yakından ilişkili, inşaat sektöründe son yıllarda ciddi bir hareketlenme var özellikle TOKİ faal durumda. Bu durum elektrik sektörünü nasıl etkiliyor?
TOKİ’nin bu anlamda elektrik sektörüne biz toptancılar bazında pek getirisi yok. Olmamasının en büyük sebebi TOKi mütahitlerinin üretim yapan şirketlerle direkt temasa geçmesinden kaynaklanıyor. Bizim gibi toptancı kimliği taşıyan firmalara ise sadece daha küçük boyutlarda inşaat firmaları mütahitleri geliyor.

Son Tüketiciyle birebir temas halinde olan sizlersiniz. Yani aslında piyasayı yönlendiren de diyebilirmiyiz. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?
Kanber Elektrik olarak ileriye doğru hedef anlamında belirli markalarla işbirliğimizi sürdürüp mevcut müşteri pörtvöyümüze daha iyi hizmet sunmaktır.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey varmı?
Firma olarak bünyemizde VİKO, kablo olarak ege üreticileri, aydınlatma olarak Horoz, Philips, General, Schneider, Kablo kanalları ile yolumuza devam etmekteyiz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HÜNDÜR GRUP Yönetim Kurulu Bşk. Gencay Hündür ile Söyleşi(II)Önceki Haber

HÜNDÜR GRUP Yönetim Kurulu Bşk. Gencay H...

TÜRKİYENİN KABLO KANALI DLX ELEKTRİK İLE SÖYLEŞİSonraki Haber

TÜRKİYENİN KABLO KANALI DLX ELEKTRİK İLE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar