BORSAN GRUP, SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ NUSRET GÜNAY İLE KISA BİR DEĞERLENDİRME

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BORSAN GRUP, SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ NUSRET GÜNAY İLE KISA BİR DEĞERLENDİRME
Borsan olarak 1980’li yıllarda elektrik tesisat malzemeleri üretimi ile başlayan üretici kimliğimiz geride kalan 26 yılda büyük aşamalar kaydetmiştir.

Borsan olarak 1980’li yıllarda elektrik tesisat malzemeleri üretimi ile başlayan üretici kimliğimiz geride kalan 26 yılda büyük aşamalar kaydetmiştir. 1990’lı yıllarda armatür, 2000’li yıllarda kablo üretimi ile Elektrik Sektöründe 3 ayrı dalda üretim yapan tek şirket konumundadır. Ürünlerimizi yurt içinde binlerce satış noktasına ve yurt dışında da 3 kıtada 42 ülkeye ulaştırmaktayız.

Borsan Grup olarak da 5 ayrı sektörde 7 ayrı firma ile Holdingleşme yolunda ilerlemekteyiz.

İmalat ve satışını yaptığımız Borsan markalı ürünlerin yanında yürütmüş olduğumuz ticari emtia alım satımını ve buna bağlı olarak bayiliklerimizi 2010 yılı başında bıraktık. Bu tarihten itibaren sadece kendi ürettiğimiz Borsan Markalı ürünlerin satış ve pazarlamasını yapmaktayız.

Satış pazarlama faaliyetlerimizi üretim tesislerimizin de bulunduğu Samsun’da iken yönetimin almış olduğu karar ile Satış ve Pazarlama Direktörlüğümüzü İstanbul’a taşıdık ve 2010 yılı başından itibaren tüm satış ve pazarlama faaliyetlerimizi İstanbul’dan yönetilir hale getirdik.

İmalata başladığımız ilk yıldan beri üretime ve kaliteye yaptığımız büyük yatırımların devamı olarak bu yıl da kablo üretimimize yaptığımız yatırımlar ile aylık bakır işleme kapasitemizi 1000 tona çıkardık.

Ayrıca bu sene yeni devreye aldığımız bakır inceltme hattımızdaki yüksek teknolojik makineler ile bakırı incelterek her kesit bakır teli kendimiz üretir duruma geldik.

Aydınlatma ve tesisat malzemelerinde de yeni ürünler üretmeye yönelik olarak da yatırımlarımız sürekli olarak devam etmektedir.

Kriz sonrası dönemde, ekonomik gelişimin ve büyümenin bu yılın özellikle bu yılın 2. ve 3. çeyreğinde büyük hız kazandığını görmekteyiz. Borsan olarak özellikle ekonomik kriz ve sonrası dönemlerde yaptığımız yatırımlar ile bu dönemden çok daha güçlü olarak çıkmış bulunuyoruz büyümeye devam etmekteyiz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKYOL ELEKTRİK OSMAN DAŞDAN İLE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SOHBETÖnceki Haber

AKYOL ELEKTRİK OSMAN DAŞDAN İLE GEÇMİŞTE...

Yılmazlar Kablo Genel Müdürü Sami Yılmaz:Sonraki Haber

Yılmazlar Kablo Genel Müdürü Sami Yılmaz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar