AKYOL ELEKTRİK OSMAN DAŞDAN İLE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SOHBET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKYOL ELEKTRİK OSMAN DAŞDAN İLE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SOHBET
Sayın Osman Daşdan; Elektrik Sektörünün en renkli simalarındansınız.

Sayın Osman Daşdan; Elektrik Sektörünün en renkli simalarındansınız. Türkiye’nin de en büyük sayaç üreticisinin en büyük bayisisiniz. Bu durumlara kolay gelmediğinizi, yıllarca ne çileler çektiğinizi biz biliyoruz Bize sektörümüzdeki geçmişinizle alakalı ne anlatırsınız?

1982 yılında ticaret hayatına atıldım. İnişli çıkışlı günlerim oldu. Ülkemizde sektörümüzü ilgilendiren değişik imalatlara girdim. Bu yıllarda anahtar ve kablo imalatlarını denedim. 1994 5 Nisan ekonomik krizinde kendi hatalarımdan dolayı büyük paralar kaybettim. Hayattan tek bir şey öğrendim “DÜRÜSTLÜK - ONUR ve GURUR“ başım hep dik dolaştım. Paramıda kaybetsem; yüzüm ak, başım dik dolaşmam benim için en büyük servet oldu.

Sayaç denilince akla Makel; Makel denilince de akla Akyol Elektrik geliyor. Bu durum nasıl oluştu. Yani sizce sayaç da Makel nasıl lider oldu? Siz Makel Sayaç da nasıl lider oldunuz?

Makel Şirketler Grubu’nun başında Sayın Necati Çalışkan olmasıdır. Kısaca böyle dedikten sonra açarsak; sözünün arkasında duran, kar da etse, zarar da etse bayisine sadakat göstermesi, dürüst ve güvenilir firma olması ve ürünlerinin kalitesi dediğiniz gibi Makel Sayacı zirveye taşımıştır.

Biz de yaptığımız hizmetlerden dolayı arkamızda da Makel olmasından dolayı; malını satmak bizim için bir şeref ve gurur olmuştur. Bizlerde sayaç da zirvede olan Makel’in kendi sıralamasında hep zirvede olmaya çalışmışızdır.

Makel’i ve Makel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Çalışkan’ı çok sevdiğinizi ve ilişkilerinizin çok iyi olduğunu biliyoruz. Makel’i ve Sayın Çalışkan’ı diğer üreticilerden sizce farklı kılan nedir?

Tabii ki tüm üreticilerimiz bizim için kıymetlidir. Ama biz 2004 yılında Makel’le çıktığımız bu yolda Sayın Necati Çalışkan ve ekibinden hep vefa, sadakat, dürüstlük ve hizmet gördük. Biz de ben ve firmam aynı şekilde mukabele etmeye çalıştık. Karşılıklı saygı ve sevgi içerisinde yolumuza halen devam ediyoruz

Yeni toptancılara (ki bunların arasında kendi çocuklarınızda var) neler tavsiye edersiniz?

Belki klasik olacak ama doğru tektir. Bu tek doğruyu tekrarlayacağım. Dürüstlük, çalışkanlık, ahde vefa ve ticareti kendi kuralları içrisinde yerine getirmek olarak ifade edebilirim.

Tüm okuyucularıma ve meslektaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunarım. Başarılar dilerim...


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AYDINLATMADA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ LEDLER BELİRLEYECEKÖnceki Haber

AYDINLATMADA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ LED...

BORSAN GRUP, SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖRÜ NUSRET GÜNAY İLE KISA BİR DEĞERLENDİRMESonraki Haber

BORSAN GRUP, SATIŞ VE PAZARLAMA DİREKTÖR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar