ROBER ELEKTRİK AYDINLATMA MLZ. ve PAZ. TARIK BİÇİM İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ROBER ELEKTRİK AYDINLATMA MLZ. ve PAZ. TARIK BİÇİM İLE SÖYLEŞİ
Sayın Tarık bey bu sektöre ne zaman ve nerde başladınız?İlk olarak 1996 yılında, dönemin ve şimdide gözde firmalarından birinde başladım.

Sayın Tarık bey bu sektöre ne zaman ve nerde başladınız?

İlk olarak 1996 yılında, dönemin ve şimdide gözde firmalarından birinde başladım. Dört yıllık öğrenim süreci için memleketim olan Diyarbakır a geri döndüm . Sonra dokuz yıl süren ve hala devam etmekte olan süreçte yer almaya başla dım.

Firmanızın kuruluş sürecini anlatırmısınız?

Ro & Ber Elektrik ve Aydınlatma resmi olarak 2009 yılının ilk ayında açılmıştır. Ama açmaya karar verme evresi, ilk piyasada yer almamızla birlikte hedeflerimizin arasındaydı. Bu hedeflerimizi de kendimizi hazır hissettiğimiz zaman, Ro & Ber Elektrik ve Aydınlatma firmasını kurduk.

Sizce krizin olduğu dönemde böyle bir karar sağlıklımıydı?

Evet, belki dışarıdan bakıldığında sağlıklı gelmeyebilir. Ama altı aylık bir hazırlanma sürecinden sonra, eğer kararımı erteleseydim kendime olan öz güvenimde ertelenmiş olurdu ve hayat benim için ertelemelerle devam ederdi.. Ama her şey o kadar da tahminlerimizin dışında gelişmedi. İşlerimiz krize rağmen yoğun bir şekilde gelişmeye başladı. Burada dokuz yıllık tecrübem üzerinde yoğunlaştığım ve sonunda çözüme kavuşturduğum bu işin sırrı bir formüldeydi Herkesle paylaşmak istiyorum. Bana göre insan DÜRÜST ve AZİMLE çalışırsa Allahın izni ile başarı uzakta değildir. Biz Ro & Ber Elk. Ayd. ekibi olarak bu formülü sadece ticarette değil hayatta da yaşam felsefesi olarak benimsemekteyiz.

Bir pazarlama şirketi olarak Elk. Ayd. sektöründe hangi ürünler de iddaalısınız?

Öncelikle şunu dile getirmekte fayda var . Ro & Ber Elk Ayd. bir pazarlama şirketi olabilir ama elektrik ve aydınlatma sektöründe seçici olduğunuzu belirtmek istiyorum. Ben sadece yoğunluğumu tek ürüne vermiş durumundayım. O da satışlarımızın % 70 ne sahip olan OKTAY AYDINLATMA, diğerleri de piyasamızın seçkin ve kaliteli üreticilerinden oluşuyor. Az firmayla çalışmamın sebebine gelince, sattığım ürünün sadece kazancını değil sorumluklarını da taşımasını bilen bir firmayız. Böylelikle tercih edilen bir firma olabiliyoruz. Bu da yaptığımız işin hakkını verme ve müşteri memnuniyetine bağlı takdir demektir.

Bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı ?

‘’İnsanoğlunun yaşama gayesi; özelikle biz Müslümanların amacı diğer insanlara ışık olmamızdır. Tıpkı büyüklerimizin bize ışık olduğu gibi’’ …


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ZKS KABLO KANALLARI GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ GÜLSAN ELEKTRİK MEHMET ÖMER AKSOLLU İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

ZKS KABLO KANALLARI GENEL DİSTRİBÜTÖRÜ G...

VİZYOLİNE GENEL KOORDİNATÖRÜ HİKMET GÜLTEN İLE SÖYLEŞİSonraki Haber

VİZYOLİNE GENEL KOORDİNATÖRÜ HİKMET GÜLT...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar