NTS ELEKTRONİK Genel Koordinatörü Sayın EBRU BOZ ile Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTS ELEKTRONİK Genel Koordinatörü Sayın EBRU BOZ ile Söyleşi

 

 
Sayın Ebru Boz, NTS Elektronik olarak faaliyet alanınız hakkında okuyucularımıza bilgi verebilir misiniz?
NTS 1992 yılından beri Apartman İletişim Sistemleri üretimi yapmaktadır. Görüntülü Diafonlar, Görüntülü Kapı Telefonları, Diafon ve Telefon Sistemleri ile bu alandaki ihtiyaçları karşılamaktadır.

Ebru hanım apartman konuşma sistemlerinin hayatımıza getirdiği kolaylıklar nelerdir? Kullanım alanı nerelerdir?
Apartman İletişim Sistemleri hayatımıza bir takım kolaylıklar getirmiştir. Apartman ve bina içindeki iletişimlerin sağlıklı ve konforlu  bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktadır.

Sistem Güvenliğin sağlanmasına katkı sağlamakla birlikte, güvenlikle görüşme, dış kapıya gelenlerle görüşme, kapıcı ile görüşme, market, havuz, sosyal tesis ile görüşme şeklinde ihtiyaçlara cevap vermektedir.

NTS Elektronik’in sektöre sunduğu ürünler nelerdir bilgi verebilir misiniz?

Apartman İletişim Sistemleri adı altında Görüntülü Diafonlar, Görüntülü Kapı Telefonları ve Sesli Diafonlar ile Sesli Teefonlar üretimi yapmaktadır. Görüntülü Dijital Diafolar her ihtiyacı karşılayacak durumda geliştirilmiştir. 7’’,4.3’’ ve 3.5’’ ekran ölçülerinde çok çeşit ve renk seçenekleri ile müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Daha üst sınıf ürünler olarak ekrandan dokunmatik Diafon ve yine ekrandan dokunmatik Zil Panosu üretimi de yapmaktadır.

Ar-Ge çalışmalarınız konusunda okuyucularımıza neler söylemek istersiniz?
Sürekli gelişen teknoloji paralelinde yeni ürünler geliştirerek ürün güncelliğini sağlamakta sürdürülebilir AR-GE ile dünya standartlarında üretim yapmaktadır. Anacak AR-GE ile farklılaşarak daha nitelikli ürünler üretmek mümkün olduğuna inanmaktayız. Bu nedenle AR-GE’ye önem vermekteyiz.

NTS Elektronik olarak hedef kitlenizden bahsedebilir misiniz? 

Bizler 22 yıldır elektrik toptancıları ve uygulamacı elektrikçiler üzerinden son tüketiciye ulaşmaktayız. Son zamanlarda inşaat firmalar ve apartman yöneticileri ile de temasımız olmaktadır.

Ebru hanım Sektörde marka bilinirliği çok önemli NTS Elektronik olarak bu konuda herhangi bir çalışmanız olacak mı?

22 yıldır üretici firma olarak bugünlere geldik. Daha çok Anadolu da uzun yıllardır sektörde hizmet etmenin vermiş olduğu güvenilirlikle tüm Türkiye geneli çalışmalara başlamış durumdayız. Çeşitli sektörel dergilere reklam vererek, fuarlara katılarak bire bir elektrikçilere broşür ve stantlar  dağıtarak bilinirliğimizi her geçen gün artırma hedefindeyiz.
NTS Elektronik olarak pazarlama ağımızı güçlendirmek ve daha iyi hizmet verebilmek için Türkiye genelinde bayilikler veriyoruz. 

Sizinle aynı kulvarda hizmet veren önemli rakipleriniz var. Bu nedenle kullanıcılar NTS ürünlerini neden tercih etmelidir?

Yeni nesil ürün ve üretim teknolojilerini kullanarak kaliteli ürünleri uygun maliyet ve kaliteli servis ile müşterilerin hizmetine sunuyoruz. Bütün zamanlarda sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilere, teknolojinin en üst seviyesini kullanarak bilgi ve yaratıcılığı ile yeni ürünler geliştirmek, yeni fikirler ile geleceğe yön vermek markamızı farklılaştırıyor. Toplam kalite yönetimi doğrultusunda en iyi kaliteyi, en uygun maliyete en iyi hizmetle müşterilere sunmak, beklentilere ve ihtiyaçlara hızlı ve sürekliliği olan çözümlerle yaklaşarak müşteri güveni, beğenisi, memnuniyeti ve mutluluğunu sağlamak için var gücümüzle çalışmaktayız. 7’’Dijital Diafonlar da fotoğraf çekme özelliği bulunmaktadır. Yüzlerce fotoğrafı çekerek gerçek zamanlı hafızada saklama özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Ayrıca yakın zamanda geliştirdiğimiz yeni jenerasyon ürün serisinden olan 7’’ Ekrandan Dokunmatik Zil Panosu, dış yüzeyi paslanmaz krom nikel ile hayranlık uyandırıcı görselliği, estetiği, zarafeti ve sağlamlığı ile farklı tasarımı ile sektöre yenilik katmıştır. Bizimle işbirliği içinde olan her kez halinden memnun olacaktır.
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uskuna Mühendislik Sayın Ramazan Köse ile SöyleşiÖnceki Haber

Uskuna Mühendislik Sayın Ramazan Köse il...

DİKKAT HER KABLO AYNI DEĞİLDİR...Sonraki Haber

DİKKAT HER KABLO AYNI DEĞİLDİR...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar