AKB AYDINLATMA KAMİL KÖYCÜ İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKB AYDINLATMA KAMİL KÖYCÜ İLE SÖYLEŞİ

Kamil bey elektrik sektöründe hizmet vermektesiniz? AKB Aydınlatma’nın sahibisiniz. Okurlarımıza kısaca kendinizden ve firmanızın faaliyetlerinden bahsedebilir misiniz?


AKB aydınlatma olarak yıllardan beri imalat sanayinin içindeyiz. 2000 yılında Karaköy’de ilk fabrika satış mağazamızı açarak üretmiş olduğumuz ürünlerin direk tüketiciye ulaşmasını sağladık. 2011 yılında görülen talep üzerine parakende satış olarak ikinci şubemizi de açtık.


Vizyonumuz; Aydınlatma sektörünün öncü firmalarından olan AKB Aydınlatma 35 yılı aşkın tecrübesiyle üstün teknoloji ile üretimde dinamizmi, yeniliği her zaman kaliteyi ve koşulsuz müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. 


Tüm Türkiye’de ve Dünya’nın çeşitli ülkelerinde üretmiş olduğu downlight ürünleri ile aydınlatan firmamız yeni nesil ledli ürünlerin üretimine hız vermiştir.


Ledli ürünlerimiz LEDHOME markamız ile binlerce mağaza, alışveriş merkezi, yurt içi ve yurt dışı oteller, yurt içi ve yurt dışı hastanelerce kullanılmakta ve memnuniyetle karşılanmaktadır.


En büyük ilkemiz ucuz üretim değil kaliteli üretimden ödün vermeden yolumuza devam etmektir. Üretmiş olduğumuz ürünler ve çalışmakta olduğumuz yüksek mimar, mimar, inşaat ve elektrik mühendisi arkadaşlarımızla gurur duyuyoruz.


Kamil bey yeni bir ürünün üretimini yapmaya başladınız, bu konuda neler söylemek istersiniz?


İlk önce yapmış olduğumuz ürünün kalitesinden bahsetmek isterım.Soketimizin plastik aksamı Samsung sıfır yanmaz malzemeden üretilmektedir, iç aksamlar ise fosfor bronz malzemedir. Biz bu ürünü piyasada bulunan Çin mallarından gelen şikayetler ve yurt dışı siparişlerde özellikle Türk malı olması istendiğinden dolayı yapmayı planladık. İç piyasada Çin malı giderken yurt dışında özellikle Türk malı istenmesi de çok manidardır. Aslında Türkiye’de üretim çok zor, karşınızda Çin gibi bir ülke ve bu ülkeye duyulan büyük hayranlık mevcut. Bunun sebebi de ucuz olması biz asla ucuzluk peşinde değil kalitenin peşindeyiz, Yıllardan beri dowlight ürünlerin üretimi yapmakta ve bu zorluğu yakından yaşamaktayız. Fakat kalitemizden hiç ödün vermeden bu günlere geldik bundan sonrada inşallah bu şekilde devem edeceğiz


Ağırlıklı olarak hangi ürün gamlarının satışını yapmaktasınız. Sektörün durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz?


Agırlıklıklı olarak monofaze ve trifaze ray ve bu raylarda kullanılan aksesuarlar, ray spotlar ledli ray spotlar, ledli dowlightlar  ve müşterilerimizin taleplerine göre değişen kişiye özel imalat yapmaktayız. Sektörümüzün hali hiç iç açıcı değildir. Bunun sebebi sermayesi elinde dolaştırdığı çantasıyla piyasada var olma değil  fiyat kırma düşücesine sahip kişilerdir. Bizi sektör ve piyasa pek ilgilendirmemektedir  biz yolumuza bakıyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MAKEL’DEN KURUM İÇİ “OTOMASYON” HAMLESİÖnceki Haber

MAKEL’DEN KURUM İÇİ “OTOMASYON” HAMLESİ

Prysmian Türkiye, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarına KatıldıSonraki Haber

Prysmian Türkiye, Uluslararası Enerji Ko...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar