Prysmian Türkiye, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prysmian Türkiye, Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarına Katıldı
Prysmian Group Türkiye, Ankara’da, 4-5-6 Kasım 2015 tarihlerinde düzenlenen EIF – 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda “Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir…” girişimini, enerji sektörünün önde gelen yetkililerine tanıtma fırsatı buldu. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleşen, sektör liderlerinin 8. kez bir araya geldiği kongrede Prysmian Group Türkiye, uzmanlığı ile öncü bir rol üstlendi.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye, Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen EIF – 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen enerji sektörü karar alıcılarının, akademisyenlerin, bürokratların ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin buluştuğu kongre kapsamında, Güneş Enerjisi Konferansı ve Fuarı ile Jeotermal Enerji Kongresi ve Fuarı ilk kez bir araya geldi.  


Prysmian Group Türkiye, organizasyonda “Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir...” projesini, Kayseri ve Konya’da düzenlediği seminerlerin ardından Ankara’da da tanıtma imkânı buldu. Fuarda ilk kez oluşturulan Solar Cadde isminde özel bir alanda kurulan standda Solar (PV) kablolarla ilgili dikkat çekici bilgiler paylaşıldı. Prysmian Group Türkiye CEO’su Erkan Aydoğdu sektöre kazandırdıkları yeniliklerle ilgili şu bilgileri verdi: “2012 yılı sonuna doğru kablo kullanımı hakkında sektörü bilinçlendirmek, farkındalığı artırmak hedefiyle ‘Dikkat! Her Kablo Aynı Değildir...’ girişimini başlattık. Bu süre zarfında sürekli testler gerçekleştirdik, Türkiye genelinde çok sayıda seminer verdik ve ideal kablonun yapısı hakkında bilinçlendirme çalışmaları yaptık. Prysmian Performans Testi’yle desteklediğimiz bu girişimin 4. aşamasına geldiğimizde ise ‘Dikkat! Her Solar Kablo Aynı Değildir...” projesini tanıtmaya başladık. Dünya’da ve Türkiye’de enerji üretimine ilişkin çeşitli konuların tartışılacağı bir platform olması nedeniyle, 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’na katılmaktan ve bu yeni girişimimizi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.”


Prysmian Group Türkiye OEM & Özel Kablolar ve Satış Direktörü İlhan Öztürk ise yüksek performanslı Solar (PV) kabloların teknik yapısı hakkında şunları söyledi: “Solar (PV) kablolar, Prysmian Performans Testi sonuçlarına göre TÜV’ ün şartlarının üzerinde bir performans gösteriyor ve TÜV’ün belirlediği standart ömür süresi olan 25 yıldan daha uzun ömürlü yapısıyla fark yaratıyor. Ayrıca solar kablolar Almanya’nın test ve belgelendirme kuruluşu VDE’nin uygunluğu ile de sertifikalandırılıyor. ‘Dikkat! Her Solar (PV) Kablo Aynı Değildir’ girişimimizi ilk kez Kayseri ve Konya’da düzenlediğimiz seminerlerle sektöre tanıttık. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar çok ses getirdi ve sektör bilincini arttırmaya destek oldu. Bu organizasyonların devam etmesi yönünde farklı merciilerden talepler aldık.  Biz de önümüzdeki günlerde  ülke genelinde gerçekleştireceğimiz seminerlerle girişimimizi tanıtmaya devam edeceğiz.” 


Prysmian Group Türkiye “Türkiye’yi Yarınlara Bağlıyoruz” misyonu çerçevesinde, katıldığı fuarlar, düzenlediği seminerler ve sektöre sunduğu yenilikler ile dikkat çekmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda EIF – 8. Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı’nda gerçekleştirdiği çalışmalar ile bir kez daha sektördeki yerini pekiştirmiş oldu. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKB AYDINLATMA KAMİL KÖYCÜ İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

AKB AYDINLATMA KAMİL KÖYCÜ İLE SÖYLEŞİ

NILSON YENİ ÜRÜNLERİ İLE INTERLIGHT MOSKOVA 2015 FUARINDAYDISonraki Haber

NILSON YENİ ÜRÜNLERİ İLE INTERLIGHT MOSK...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar