RAVZA ELEKTRİK UMUT ÖZKAYA İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
RAVZA ELEKTRİK UMUT ÖZKAYA İLE SÖYLEŞİ
Sayın Umut Özkaya bize kısaca Ravza Elektrikten bahseder misiniz?Ravza Elektrik 2002 yılında aile şirketi olarak faaliyete başlamıştır.
Sayın Umut Özkaya bize kısaca Ravza Elektrikten bahseder misiniz?
Ravza Elektrik 2002 yılında aile şirketi olarak faaliyete başlamıştır. Sürekli kendini yenileyerek büyüyen Ravza Elektrik 2010 yılına kadar pazarlama sektöründe faaliyet gösterip 2010 yılında Gıda Çarşı’sında toptan ve perakende satışı olarak zengin ürün çeşidiyle müşterilerine hizmet sunmayı hedef edinmiştir.

Kalite politikamız gereğince tüm ürünlerimizi en ekonomik ve en kaliteli şekilde müşterilerimizin memnuniyetine sunmak, ülkesinin ve dünyanın hayrına olacak her türlü yeniliklere açık, kendini sürekli geliştiren, ilişkilerinde dürüst ve yapıcı olan, bilgilerini paylaşan, alçak gönüllü, saygılı, azimli, kendine güvenen, işini sahiplenen, müşteri odaklı ve etik değerlere önem veren bireylerden oluşan bir ekip olmaktır. Günümüz teknolojilerini yakından takip ederek ürün ve hizmet kalitemize katkı sağlamak, başarının paylaşıldığı, katılımcı, mutlu, güvenli ve sağlıklı bir iş ortamı ile bulunduğu topluma katkı sağlayan çevreye saygılı bir kuruluş olmaktır.  
 
Globalleşen dünyada fırsatları iyi değerlendirerek istikrarlı bir finansal performans ile Türkiye de faaliyet gösteren ünlü markalar sahibi güvenli ve saygın bir firma olmak.

Amacımız; elektrik piyasası sektöründe emin adımlarla ilerleyerek kaliteli ürün yelpazemizle müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktır.

Ürün gamınızda hangi ürünler mevcuttur? •Anlatabilir misiniz?
Satmış olduğumuz markalardan; Cata, Wellmax, Tellini, Greengo Aydınlatma ürünleri, Audio, Makel, Siemens, Hes kablo ürünleri, Seval kablo, Günsan, İmtaş, Eda kondansatörleri, Opal aydınlatma, Sigma OAG şalt ürünleri, Mutlusan, Horoz aydınlatma ürünleri ile müşterilerimize her geçen gün daha iyi hizmet sunmakyatız.

Sektör içinde ileri dönük beklentileriniz nelerdir?
Ravza Elektrik ailesinin bireyleri olarak şu gök kubbe altındaki resmi geçitte adil ve yaşanılabilir bir dünya için sorumluluk yüklenmek, rahmetle anılacak hoş bir seda ile bir iz bırakmak.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sektörün Öncü Firmalarından;Norm Enerji Sistemlerinin Kurucu Ortağı ve Şirket Müdürü İbrahim Erkan Yenen İle SöyleşiÖnceki Haber

Sektörün Öncü Firmalarından;Norm Enerji...

TEK KABLO - YURT İÇİ SATIŞ ŞEFİSonraki Haber

TEK KABLO - YURT İÇİ SATIŞ ŞEFİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar