NILSON GENEL MÜDÜRÜ NAZMİ NALBANT İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NILSON GENEL MÜDÜRÜ NAZMİ NALBANT İLE SÖYLEŞİ
1)Sayın Nazmi Nalbant  biz  tanıyoruz ama  okuyucularımızın sizi daha iyi tanıması için kendinizden kısaca •bahsedebilir misiniz?Sırasıyla Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi Makine Bölümünü, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesini bitirdim.
1)Sayın Nazmi Nalbant  biz  tanıyoruz ama  okuyucularımızın sizi daha iyi tanıması için kendinizden kısaca •bahsedebilir misiniz?
Sırasıyla Sultanahmet Endüstri Meslek Lisesi Makine Bölümünü, Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Fakültesini bitirdim. Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinde MBA yaptım. 30 yıldır elektrik malzemeleri sektöründe yöneticilik yapıyorum. Bunun 26 yılında anahtar –priz sektörünün bilinen en büyük firmalarında üretim müdürlüğü, kalite müdürlüğü, teknik müdürlük, tasarım ve proje müdürlüğü, fabrika müdürlüğü, teknik direktörlük, genel müdür teknik yardımcılığı gibi görevleri yaptıktan sonra 3,5 aydır Nilson Elektrik’te Genel Müdür olarak görev  yapmaktayım.

Bugüne kadar piyasamızda bilinen ve beğenilen bir çok ürünün tasarımından seri üretimi de dahil süreçlerine liderlik yaptım.

Ürün tasarımı, inovasyon, kalite sistemi, kurma ve kurumsal çalışmalar bana heyecan verir.

2)Sayın Nazmi Nalbant  Nilson hakkında okuyucularınıza biraz bilgi verebilir misiniz?
1985 yılında yurt içi ve yurt dışına plastik enjeksiyon ve sac-metal kalıpları üreterek çalışma hayatına başlayan Metal Kalıp, 1987 yılında elektrik anahtar&priz sektörüne girerek bir çok tanınmış firmaya uzun yıllar mekanizma üretmiş ve nihayetinde 2006 yılında “NILSON” markası ile kendi anahtar&priz serilerini üretmeye başlamıştır.

Aynı yıl, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda ve uluslar arası zincir marketlerde yer almaya başlayan Nilson; Mevcut ürünlerine, mühendislik plastiklerinin yanında cam, doğal granit, masif ahşap ve metal çerçeveli ürünlerini de ilave etmiştir.

2009 yılında yönetimde yeniden yapılanmaya giden ve halen yapılanmasını kararlı bir şekilde sürdüren Nilson yeni yatırımlarla büyümesine devam etmektedir.

Misyonumuz; Global Pazar ihtiyaçlarına, estetik, özgün ve fonksiyonel dizayna sahip kaliteli

ürünler ve hizmet anlayışıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlamak.

Vizyonumuz ise; Elektrik tesisat malzemeleri sektöründe Türkiye ve Dünya pazarında önemli bir yere sahip olmak.

3)Bir çok ülkeye ihracaat yapmaktasınız. Yurt dışındaki rekabet gün geçtikçe artıyor. Bu kapsamda Nilson olarak ileri ki dönemlerde hangi pazarlara açılmayı düşünüyor?
Öncelikle günümüzde; Rusya, Ukrayna, Romanya, İran, Irak, Ermenistan, Azerbaycan, Kazakistan, Gürcistan, Türkmenistan, Moldova, İspanya, Yunanistan, Çek Cumhuriyeti, Polonya, Slovakya, Fas, Fransa, Bulgaristan, Moğolistan, Tacikistan vb. ülkelere direkt ihracatımız var.

Nilson olarak yakın vadeli hedefimizde Baltık ülkeleri, Balkan ülkeleri, Güney Afrika ve Almanya var.

4)Metal Kalıp 2011 yılına hızlı bir giriş yaptı. Farklı serilerle müşterileriyle buluştu. Sonuçtan memnun musunuz?
Evet 2011 yılına iyi bir giriş yaptık. Organizasyon, AR-GE, inovasyon, pazarlama&satış, ürün tasarım, kalite sistemi, reklam, tanıtım, fuarlara katılım, markalaşma vb. alanlarda çalışmalarımız devam ediyor.

Biz fark yaratmak istiyoruz. Segmentinde ülkemizin en iyi anahtar&priz mekanizmalarına sahip olduğumuza inanıyoruz ve önümüzdeki yıllarda sektörümüzün en güçlü ve prestijli firmalarından biri olmayı hedefliyoruz. Bunun için gerekli olan bilgi birikimine ve deneyime sahibiz.

Ürünlerimizle ilgili olarak yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerimizden olumlu geri dönşler alıyoruz.

Ürün çeşitliliğimiz, tasarımlarımız, ürün kalitemiz beğeniliyor. Fiyatlarımız uygun bulunuyor. Tabi eksiklerimiz de var ve bunları süratle tamamlamaya gayret ediyoruz.

Kısacası sonuçtan memnunuz ama daha yapmayı düşündüğümüz çok şey var hedeflerimiz arasında

5)Geniş bir ürün gamınız var ama biz sizi daha çok anahtar priz alanında görüyoruz. Neler söylemek istersiniz?
Evet geniş bir ürün gamımız var gerçekten; Cam doğal granit, Gerçek (masif) ahşap çerçeveli Selene Serisi, Metal çerçeveli Touran Serisi, Standart Thor ve Othema Serileri, sıva üstü Themis Serisi ve sıvı altı ve sıva üstü sigorta kutularının yanında temmuz ayı başında üretimine başlayacağımız grup priz ve aksesuar serilerimiz var.

Anahtar&priz serilermizde ana renk olarak beyaz ve krem çerçeve ve tuş-kapak rengi olarakta 8-10 farklı seçeneğine sahibiz.

Bir çok inovatif özellikleri olan yeni grup priz ürünümüzle ilgili olarak bu haziranda katıldığımız Elektro Moskow 2011 Fuarı’nda ziyaretçilerden çok olumlu eleştiriler aldık.

Seri tamamlama projelerimiz çerçevesinde ise; ikili Touran Priz ve Topraklı Prizler, ikili Audio Prizleri, Energy-Saver anahtarlar, mavi ledli sigortalı bobinli normal ve Veavien dimmerler gibi ürünlerin seri üretimlerine bu ay sonunda başlıyoruz.

Bu vesileyle bu fırsatı bana ve Nilson Elektriğe verdiğiniz için teşekkür ediyorum ve size yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜNSAN Satış ve Pazarlama Direktörü Hakan Tan ile SöyleşiÖnceki Haber

GÜNSAN Satış ve Pazarlama Direktörü Haka...

HURDA BAKIR KULLANIMI SEKTÖRE CİDDİ ZARAR VERİYORSonraki Haber

HURDA BAKIR KULLANIMI SEKTÖRE CİDDİ ZARA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar