Malatya Esnaflarından DOĞAN ATEŞ ELEKTRİK Bayram Erdoğan İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malatya Esnaflarından DOĞAN ATEŞ ELEKTRİK Bayram Erdoğan İle Söyleşi
Sayın Bayram ERDOĞAN bize firmanızı tanıtır mısınız?Firmamız; 1990 yılında kurulmuştur.
Sayın Bayram ERDOĞAN bize firmanızı tanıtır mısınız?
Firmamız; 1990 yılında kurulmuştur. İlk kuruluş yıllarında elektrik tesisat ve taahhüt işleri ile faaliyet göstermiş, 1997 yılında iş hacmini büyüterek toptan malzeme satışına başlamıştır. Pazar alanı olarak Malatya ve çevre illeride kapsayan satış ağını oluşturmuştur. Dünya çapında tanınmış bir çok elektrik firmasının da ana bayiliklerini almış olup satış potansiyelini tüm bölgeye yaymış ve Türkiye’nin tanınmış firmaları arasına girmeyi başarmıştır.
 
Firmamız, 2004 yılında kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, 1600 metrekarelik yeni bir showroom mağazası açmıştır. Bunun yanında 2007 yılı başında gelen yoğun talepler doğrultusunda Malatya •1. Organize Sanayi Bölgesinde “D.A.P.” markası ile elektrik panosu, rack kabin, sac kanal ve merdiven sistemleri üretimine başlamıştır. Bu üretimleri kaliteye de yansıtan firmamız, “TSE,CE ve ISO 9001:2008” kalite belgelerini de almış olup, uluslararası standartlara uygun olarak üretim yapmayı başarmıştır. En son yenilikleri müşterilerine sunarak ve sürekli iyileştirmeyi ilke edinerek yoluna devam etmektedir

Biz sizi daha çok toptancı kimliğiniz ile tanıdık fakat son yıllarda bilhassa pano imalatında ses getirmeye başladınız. Bize hem toptancılıkta hem de imalatçılıktaki Doğan Ateş Elektrikten bahseder misiniz?
Doğanateş Elektrik olarak yaklaşık 50 firmanın bayiliğini yapmaktayız. Bu firmalar elektrik sektörünün önde gelen lider firmalarıdır. Dolayısıyla firmamız sektöründe bilinen prestij sahibi ve güçlü bir işletme haline gelmiştir. Tabi bunda tecrübeli personel, servis ağı ve uygun fiyatlarda satışta önemli bir etkendir. İmalatçılığa gelince bambaşka bir dünya bizim için; çünkü hammaddeyi alıp onu işleyip ürün haline getirmek, o ürüne ar-ge çalışmalarıyla sürekli artılar katmak ve üzerinde markamızı görmek bizler için mutluluk verici bir olay.

Elektrik sektörünü nasıl değerlendiriyorsunuz?
Türkiye ekonomisinin büyümesine bağlı olarak elektrik sektöründe de ciddi bir büyüme sağlanmıştır. Türkiye’yi birkaç sanayi şehri ile değil de bir bütün olarak geliştirmek için özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgelerine yatırım yapılması ve bu yatırımların büyük bir bölümünün devlet teşfikleriyle sağlanması bölgeye  bir canlılık getirmiştir. Bu da elektrik sektörüne olumlu yönde bir ivme kazandırmıştır. Ayrıca elektrik sektörünün büyümesini sağlayan bir diğer faktör olan inşaat sektörüde geçtiğimiz birkaç yılda hızla gelişmiş ve ilerleyen yıllarda da bu gelişmeyi sürdürecek gibi görünüyor. Bu da elektrik sektörünün daha da büyüyeceğinin göstergesidir.

Tecrübeli bir toptancı olarak sektöre yeni giren firmalara neler tavsiye edersiniz?
Öncelikle ticari ahlak ve dürüstlüğü ilke edinmeleri gerekiyor. Sermayelerini doğru kullanmalı; sürekli yenilikçi, bilimsel anlayışı ön planda tutan bir çalışma azmiyle hizmet vermeliler. Daima lider olmayı hedefleyip kararlılıkla bu hedeflerine ulaşmak için yılmadan çalışmalılar.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir Esnaflarından ONUR ELEKTRİK - AYDINLATMA ŞEYHMUS BULUT İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

İzmir Esnaflarından ONUR ELEKTRİK - AYDI...

Erba Elektrik Erol Batıgün ile Aydınlatma Sektörü Hakkında SöyleşiSonraki Haber

Erba Elektrik Erol Batıgün ile Aydınlatm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar