İzmir Esnaflarından ONUR ELEKTRİK - AYDINLATMA ŞEYHMUS BULUT İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzmir Esnaflarından ONUR ELEKTRİK - AYDINLATMA ŞEYHMUS BULUT İLE SÖYLEŞİ
Sayın Şeyhmus Bulut okurlarımıza kısaca Onur Elektrik hakkında bilgi verebilir misiniz?Elektrik sektörüne 1980 yılında Atılganlar Elektrik çatısı altında mağaza elemanı olarak çalışmaya başladım.
Sayın Şeyhmus Bulut okurlarımıza kısaca Onur Elektrik hakkında bilgi verebilir misiniz?
Elektrik sektörüne 1980 yılında Atılganlar Elektrik çatısı altında mağaza elemanı olarak çalışmaya başladım. İlerleyen yıllarda Ege Bölgesinde aktif pazarlama ile sahada görev aldım.1996 yılının ilk aylarında oğlumun adını taşıyan Onur Elektrik firmasını kurdum. Sistemimiz toptan olarak pazarlama ve dağıtım üzerine idi. 2009 yılının sekizinci ayında Yenişehir Gıda Çarşısında bulunmuş olduğumuz yerimizde toptan ve parekende olarak hizmet vermeye başladık. Ve bu ay hayırlısıyla ikinci mağazamızı açmış bulunuyoruz. Bu mağazamız showroom olarak düşünüp, hem sahadaki müşterilerimiz aynı zamanda inşaat müteahitlerimizin yönlendirmesiyle aydınlatma ürünlerini kapsamaktadır. İşimiz ekip işidir.
Benim ve personelimin hedefi daha fazla iş kolu ve olanağı oluşturup ve daha fazla istihdam sağlamaktır.
 
Şeymus bey faaliyet alanınızdan ve ürün gamınızdan bahsedebilir misiniz?
Ürün gruplarımız; sektördeki birçok firma ile çalışmakta olup, Elbi, Viko, Çet-San, Cata, Horoz, Nade, İmtaş, Per-yum, Kablo ve Avize ürünlerimiz ile sektöre hizmet vermekteyiz.

Ege de elektrik sektörünün kalbi İzmir Gıda Çarşısı’nda atıyor. Sektörü nasıl görüyorsunuz, sektörde bir daralma var mı? Eğer varsa bunun önü nasıl alınmalı? Neler yapılmalı?
Dediğiniz gibi ticaretin kalbi Gıda da atıyor fakat ne yazık ki ilk kalp krizi geçiren de bu bölge oluyor. İzmir de ticaret yapmak çok zorlaştı. Daha doğrusu ticaret anlayışı çok değişti. İnsanlarımızda çok mal satma, daha fazla noktaya ulaşma hırsı ve akebinde maliyet ve maliyet altı satışlar gerçekleşiyor. Resmen intihar etmiş oluyorlar. Haliyle piyasa bozuluyor ve uzun vadede çöküşler yaşanıyor. Tabi bu gibi durumlara üzülüyor ve ticaret anlayışları günü kurtarmak olduğu için yorum yapamıyoruz. Bu gibi durumların düzeleceğini umut ederek yolumuza devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi ticaretin lokomotifi inşaattır. Şu anda inşaatta talepten çok arz vardır. Haliyle de daralmayı hissediyoruz.

Yalnız geçtiğimiz günlerde Merkez Bankasının açıklaması ile Konut Faiz oranlarının düşürülmesi gündemdeydi. %1,1-1,06 aralığındaydı. Şuan da % 0,98 göstermekte. Ben inanıyorum ki %0,89 ları gösterecek ve piyasalar hareketlenecektir. Devlet büyüklerimizde konuyla ilgili çalışmalarını sürdürmektedir. Hakkımızda her şeyin hayırlısını dileyerek. Göstermiş olduğunuz ilgiye aynı zaman da bölge temsilciniz Münür Bey’e de teşekkürlerimizi sunarım.
 
Saygılarımla…

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli Esnaflarından IŞIK ELEKTRİK Zeki Erdemir İle SöyleşiÖnceki Haber

Denizli Esnaflarından IŞIK ELEKTRİK Zeki...

Malatya Esnaflarından DOĞAN ATEŞ ELEKTRİK Bayram Erdoğan İle SöyleşiSonraki Haber

Malatya Esnaflarından DOĞAN ATEŞ ELEKTRİ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar