HÜNDÜR GRUP /Yönetim Kurulu Bşk.Sayın Gencay HÜNDÜR ile Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HÜNDÜR GRUP /Yönetim Kurulu Bşk.Sayın Gencay HÜNDÜR ile Söyleşi
Sayın Gencay Hündür okuyucularımıza kısaca Hünka Kablo ve diğer markalarınızdan bahseder misiniz?Firmalarımızdan kısaca bahsedelim: Firmamız UĞUR ELEKTRİK olarak 1990 yılında kurulmuştur.

Sayın Gencay Hündür okuyucularımıza kısaca Hünka Kablo ve diğer markalarınızdan bahseder misiniz?
Firmalarımızdan kısaca bahsedelim: Firmamız UĞUR ELEKTRİK olarak 1990 yılında kurulmuştur. İthalat, ihracat, pazarlama ve seçkin markalara bayilik yapmaktadır. Firmamıza ait markalarımız: H-LİTE ve TER-MA dır.

H-LİTE markası olarak aydınlatma ürünleri ithalatını ve satışını yapmaktayız.

TER-MA markası olarakta aydınlatma dışındaki ithalatlarımızı gerçekleştirmekteyiz.
 
HÜNDÜR KABLO ELEKTRİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.’ ni 2004 yılında kurduk. Bu şirkete ait olarak HÜNKA KABLO markası adı altında kablo üretimine başladık. HÜNKA KABLO olarak ürettiğimiz kablo çeşitleri: Zayıf akım kabloları (TV Kablosu, Telefon, Kamera, Diyafon, Yangın, Sinyal, Kumanda, Bilgisayar ), Enerji Kabloları ( TTR, NYAF, Kordon).

Ayrıca zayıf akımda G-bit markası ile CCA ve CCS telleri üretimi yapmaktayız.
Bütün üretimlerimiz standartlara uygun yapılmaktadır. Firmamız gerekli olan tüm belgeleri almıştır. (TSE, TSEK, CE, ROSH ve HELOJEN FREE Belgeleri.)

Ürün gamınızdan ve AR-GE çalışmalarınızdan bahsedermisiniz?
Firmamız AR-GE çalışmasına çok önem vermektedir. Gerekli olan yatırımlardan kaçınmamaktadır.

Ağırlıklı olarak hangi pazarlarda ihracat yapmaktasınız?
Üretimimizi ve ithal ürünlerimizi 20 ye yakın ülkeye ihracat yapmaktayız. Ağırlıklı pazarlarımız Orta Doğu ve komşu ülkeler.

Ayrıca Ukrayna’ da da kendi firmamız var ve orada da kendi ürünlerimizi satmaktayız.

Artık dünyada Türk malı dediğimizde insanların teveccühü oluşuyor. Firmaların güvenirliliği günbegün artmakta. Sizce bu konuma nasıl gelindi?
Çeşitli vesilelerle yurt dışı seyahatlerim olmaktadır. Gittiğim ülkelerde de Türk mallarının çok iyi konumda olduğunu gördüm. Türk firmaları kaliteyi ucuza satıyor. Bu da Türk mallarının tercih nedeni oluyor.

Seri üretimin yanında daha da önemlisi kaliteli üretimi göz önünde bulundurmak gerekir. Son zamanlarda devletinde desteğiyle kablo sektöründe yapılan TSE kontrolleri hakkında ne söylemek istersiniz?
TSE’ nin denetimlerini sıklaştırması gerekiyor. Çünkü ürünün üzerinde TSE yazıyor fakat ürün TSE standartlarına göre üretilmiyor bu da hem haksız rekabeti doğuruyor hemde markalaşma engelleniyor.

Ayrıca birde firmaların yapmış oldukları kampanyalar var. Bu kampanyalar satışlarınızı nasıl etkiledi,, sürpriz sonuçlar oldu mu sizin açınızdan?
Pazarda satışlarımızı arttırmak için çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Değişik zamanda yaptığımız kampanyalarda bunlardan biridir. Kampanyalar satışımızı arttırıyor. Çünkü hem müşterilerin hem de satıcıların dikkatini bu ürünlere çekiyoruz. Fiyatlarımız da uygun olunca satışlarda artış kaçınılmaz oluyor.

Sayın Gencay Hündür eklemek istediğiniz başka bir konu var mı?
Sonuç olarak kendimizi iyi ifade etmek için firmalarımıza  HÜNDÜR GRUP olarak kısa ve uzun vadede hedefler belirledik. İnşallah bu hedefleri gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EMA İNŞAAT KADEM EKŞİ İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

EMA İNŞAAT KADEM EKŞİ İLE SÖYLEŞİ

Skala Endüstriyel Ürünler Sayın Tolga Erel İle SöyleşiSonraki Haber

Skala Endüstriyel Ürünler Sayın Tolga Er...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar