ELSİM ELEKTRİK SAHİBİ RASİM İĞDE İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ELSİM ELEKTRİK SAHİBİ RASİM İĞDE İLE SÖYLEŞİ
Sn.

Sn. Rasım İğde, bize biraz kendinizden ve firmanız hakkında bilgi verebilirmisiniz?

1957 Sivas doğumluyum. 25 yılı aşkın bir süredir Regülatör, redresör ve transformatör üretimi ile iştigal etmekteyim. 2006 yılından itibaren statik voltaj regülatörü imalatına başlamış bulunmaktayız.

1985 yılında Yanıkkapı da küçük bir atölye olarak kurulan Elsim Elektrik sistemleri zaman içinde teknolojiye bağlı olarak gelişmiş ve günümüzde 1000 m2 lik imalat alanı ve ileri teknoloji sistemleri ile donatılmış imalathanesiyle ülkemiz regülatör ve redresör sektörünün önemli kuruluşlarının başında gelmektedir.

Elsim Regülatör olarak ürün yelpazenizde hangi ürünler bulunmaktadır?

Elsim elektrik olarak ürün yelpazemizde her güçte ve her tipte voltaj regülatörleri, kaplama redresörleri, enerji tasarruf cihazları bulunmaktadır. Cihazlarımızın kalitesi Türk Standartları Enstitüsü tarafından İmalatçı Yeterlilik Belgesi ve Türk Standartları Enstitüsü Kalite Uygunluk Belgesi verilerek onaylanmıştır.

İmal ettiğiniz ürünlerde nelere dikkat edersiniz?

Elsim Elektrik olarak ürettiğimiz ürünlerden müşterilerimizin en üst düzeyde verim alabilmesi için “Mükemmelliği” hedefleyen deneyimli ve tecrübeli kadromuz ile teknolojiyi yakından takip ederek hem kaliteli, hem ekonomik ürünlerimizle müşterilerimize hizmet vermek temel prensiplerimiz arasındadır.

Piyasa durumu Elsim Regülatörü nasıl etkilemiştir. Bu durumu sizce iyi değerlendirdiniz mi?

Günümüz ekonomik koşullarının etkisiyle olsa gerek işlerde bir düşüş yaşıyoruz. Türkiye ekonomisinin küçülmesi en çok reel sektör dediğimiz üreticileri etkilemektedir.

Daha uzun süre devam edeceği söylenen küresel krizden firmaların çıkış yolları en önemlisi küçük şirketlerin birleşerek sermaye ve ürün kalitelerini artırmalarına bağlıdır.

Az olsun benim olsun mantığı günümüz küresel oluşumlarında yerini bulmamaktadır. Ülkemizde sanayi devrimini yaşamamış ve bu nedenle sermaye oluşturamamış yüzlerce küçük işletmenin artık şapkalarını önlerine koyup düşünmelerinin vakti gelmiştir. Tarım toplumunun tortularını atmadan. Sanayici olmanın mümkün olmadığını tüm küçük şirketlerin bilmesi gerekmektedir. Biz Elsim Elektrik Sistemleri olarak bu anlamda her türlü teklife açığız.

Elsim Regülatör olarak ileriye dönük planlarınız nelerdir?

Elsim Elektrik olarak hedefimiz önümüzdeki yıllarda da regülatör ve redresör sektöründe kaliteden ödün vermeyen, fark yaratan, lider marka konumunu korumak ve daha ileri taşımaktır.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey varmı?

Son olarak özetle şunu söylemek isterim. Ülkemizin son yıllarda dünya piyasalarına ürünleini satmaya başlaması biz üreticilerinde dünya insanı olmasını zaruri kılmaktadır. Aksi takdirde kriz var diye beklemenin ülkemize bir getirisi olmayacak. Bu şekilde bekleyerek ancak kendimizi kandırmış olacağız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BORSAN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sn. ADNAN ÖLMEZ İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

BORSAN GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sn. A...

DOĞAN ELEKTRİK SAHİBİ ÖZAY EMİN İLE SÖYLEŞİSonraki Haber

DOĞAN ELEKTRİK SAHİBİ ÖZAY EMİN İLE SÖYL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar