Brother International Türkiye’ de P-touch Ürün Müdürü Başak Ayhan İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Brother International Türkiye’ de P-touch Ürün Müdürü Başak Ayhan İle Söyleşi
Sayın Başak Ayhan, okuyucularımıza kendinizden ve dünyaca tanınmış Brother markası adı altında olan P-Touch ürünü hakkında bilgi verebilir misiniz?4 yılı aşkın bir süredir Brother International Türkiye’ de P-touch ürün müdürü görevini yürütmekteyim.
Sayın Başak Ayhan, okuyucularımıza kendinizden ve dünyaca tanınmış Brother markası adı altında olan P-Touch ürünü hakkında bilgi verebilir misiniz?
4 yılı aşkın bir süredir Brother International Türkiye’ de P-touch ürün müdürü görevini yürütmekteyim. •P-touch 1985’ den bu yana Brother tarafından üretilen etiket yazıcı markamızdır. Dünya pazarında dünya lideri olan etiket yazıcılarımız Türkiye pazarında ise 4 yıldır aktif olarak faaliyet göstermektedir. Diğer etiket yazıcı markalarından P-touch’ ı ayıran en büyük özellik laminasyonlu etiket baskısı yapabilmesi bu sayede de her türlü zorlu koşul altında kullanım imkanı sağlayabilmesidir.  

Başak hanım, P-touch markası altında bu sene çıkarmayı düşündüğünüz yeni ürünler hakkında sizden kısaca bilgi alabilir miyiz?
Brother özellikle son yıllarda elektrik sektöründe kullanım amaçlı modellerini arttırmaktadır. Özellikle ısı ile daralan etiket kullanımı sağlayan yeni modelimiz PT-E300, Türkiye pazarına yeni tanıttığımız modelimiz. Bunun yanı sıra yine endüstriyel kullanım alanı için tasarlanan PT-E100’ ün satışına geçtiğimiz aylarda başladık.
 
Türkiye’nin en önemli kırtasiye firması olan MAS Kirtasiye ile distribütörlük anlaşması yaptınız. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlaşmayla neyi hedefliyorsunuz?
Teşekkür ederim. Öncelikle MAS Büro ile imzaladığımız anlaşma sayesinde son kullanıcıların ürünlerimize ulaşabilmesi adına Türkiye genelinde daha fazla satış noktasına ulaşmayı hedefledik. MAS’ ın dinamik satış yapısının P-touch ürünlerine ivme kazandıracağı inancındayız.

P-Touch etiketleme sistemi çok farklı sektörlere hizmet vermekte. Benim kanaatim P-Touch etiketleme iş hayatına ciddi kolaylıklar getiriyor. P-Touch etiketlemenin hayatımıza kazandırdığı kolaylıklar ve avantajlar nelerdir?
En başta daha düzenli ve organize olmanızı sağlar. Ufak bir etiketin önemli bir güvenlik tedbiri olabileceğini biliyor muydunuz? Özellikle endüstriyel, elektrik, üretim, laboratuar, hastane gibi ortamlarda kullanılan etiketleme sistemleri büyük önem taşımaktadır.

Başak hanım bildiğiniz gibi elektrik sektörüne hizmet eden bir firmayız. Okuyucularımız P-Touch’ı neden tercih etmelidirler?
Dünya genelinde en başarılı olduğumuz sektörlerden bir tanesi elektrik sektörü. Ancak, Türkiye’ de öncelikli olarak oluşturmaya çalıştığımız etiketleme alışkanlığı. Şuanda bu alandaki ilgiyi arttırmaya çalışıyoruz. Elektrik sektörünün •P-touch’ ı tercih etmesinin en büyük sebebi daha öncede belirtmiş olduğum gibi laminasyonlu etiketleri sayesinde uzun süre kalıcı, dayanıklı etiket baskısı alabilmeleri. Ayrıca Brother elektrik sektörünün ihtiyacı olan kablo sargı, kablo bayrak, sigorta paneli, pano içleri, patch panel gibi kullanım alanlarında kolay çözümler sağlayacak teknolojiyi etiket yazıcılarında barındırmakta ve her geçen gün ilerletmektedir. Ve bu çözümü en ekonomik yollarla tüketicisine sunmaktadır.
 
P-touch’ı diğer etiketleme sistemlerinden ayıran özellikleri hakkında neler söylemek istresiniz?
P-touch’ ı diğer markalardan ayıran en büyük özelliğimiz patentli laminasyon etiket teknolojimizdir. Aynı zamanda en geniş etiket ebat ve renk etiket çeşidini de sunmaktayız. Her geçen gün kullanıcı talepleri doğrultusunda yenilenen ürün gamımız ile tüketicimize etiketleme  alanında önemli çözümler sunmaktayız.

Başak hanım vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederiz. Eklemek istediğiniz bir şey var mı?
Bana bu imkanı sağladığınız için ben de size teşekkür ederim. Kullanım alanın en geniş ve en önemli olduğu alanlardan bir olan elektrik sektöründe gün geçtikçe ürünlerimizin tanıtım çalışmalarını hızlandırmaktayız. İnanıyorum ki P-touch tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’ de de kısa zamanda elektrik sektöründe etiket çözümünde önde gelen markalardan biri olacak.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alüminyum Sektörünün Duayenlerinden TEKNO METALİZE Firma Genel Müdürü Sayın R. Vefa Üğdül ile SöyleşiÖnceki Haber

Alüminyum Sektörünün Duayenlerinden TEKN...

Elektrik’in Türkiye ve Azerbaycan’daki Satışlarından Sorumlu Tülay Aşmaz ile SöyleşiSonraki Haber

Elektrik’in Türkiye ve Azerbaycan’daki S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar