NTS Elektronik Üretim Müdürü Musa Çetinel ile Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NTS Elektronik Üretim Müdürü Musa Çetinel ile Söyleşi
Kaliteli ve nitelik sahibi ürünlerimizi portföyümüze ilave ederek, sektörde önemli bir fark atmayı, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak dünya standartlarında üretim yapmaya başladık. Ancak Ar-Ge çalışmaları ile katma değeri yüksek ürünler geliştirerek ekonomiye değer katabiliriz diye düşünüyoruz.

Sayın Musa Çetinel, kendinizden ve sektör deneyiminizden bahsedermisiniz?

NTS apartman iletişim sistemlerinde yaklaşık 20 yıldır görev yapmaktayım,1993 yılında üretim hattında göreve başlayarak zaman içerisinde çeşitli pozisyonlarda hizmet verdim. 2005 yılından bu yana ise üretim müdürü olarak görevime devam etmekteyim. Geçtiğimiz 20 yıl içerisinde apartman iletişim sistemleri alanında epey bir yol aldık, her zaman gelişen teknolojinin imkanlarından faydalanarak bilgi ve yaratıcılığımızı birleştirip sektöre yenilikler kattık ve katmaya da devam edıyoruz.


Musa bey ürün gruplarınız hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Ürün portföyümüzün son hali oldukça çeşitli ve fonksiyonel olup, ürünlerimizi şu şekilde sıralayabiliriz.

 •Görüntülü diafonlar,

•Görüntülü telefonlar,

Sesli diafonlar,

Sesli telefonlar 

ve bu sistemlere ait tamamlayıcı aksam ve parçalar üretiyoruz. Kartlı geçiş, şifreli geçiş, dijital zil panoları,ışıklı ve ışıksız zil panoları üretimide yapmaktayız.


Musa bey Ar-Ge çalışmaları üretimin en önemli kısmını oluşturuyor, Ar-Ge çalışmalarınız hakkında bilgi verebilirmisiniz? Ar-ge çalışmalarında dikkat ettiğiniz hususlar nelerdir?

NTS olarak Ar-Ge faaliyetlerini oldukça önemsiyor, bu alanda ciddi yatırımlarda bulunuyoruz. Bu yatırımların meyvelerini almaya başladık bile. Kaliteli ve nitelik sahibi ürünlerimizi portföyümüze ilave ederek, sektörde önemli bir fark atmayı, müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak dünya standartlarında üretim yapmaya başladık. Ancak Ar-Ge çalışmaları ile katma değeri yüksek ürünler geliştirerek ekonomiye değer katabiliriz diye düşünüyoruz.

 

NTS Elektroniği önümüzdeki yıllarda hangi noktada görmek istersiniz? hedefleriniz nelerdir?

NTS apartman iletişim sistemleri 22 yıl boyunca sektöre hizmet vererek bugünlere gelmiş bulunmaktadır, daha çok iç Anadolu ve Akdeniz  bölgelerinde faaliyetlerini sürdürmüş 2013 itibari ile tüm Türkiye genelinde satış ve pazarlama faaliyetlerine başlamıştır. Bu yöndeki tüm gelişmelerimizi memnuniyetle izlemekteyiz. Her geçen yıl, belirlediğimiz büyüme hedeflerimize ulaşmış ve bu konuda istikrarlı bir çalışma stratejisi izlemeye devam etmekteyiz.


2014 ve ilerleyen yılardaki amacımız, yeni nesil ürünler tasarlayarak Türkiye geneli satış ağımızı güçlendirmektir.


NTS Elektronik ürünleri hangi kalite belgelerine sahiptir?

ISO 9001, TES-HYB, VE garanti belgesi ile kalitemizi belgelemiş durumdayız. Ayrıca kalitemizin yanısıra rakiplere nazaran uygun fiyatlarımızla, sektörde  kendimize önemli bir  yer edinmiş bulunmaktayız.


Musa bey rekabet edebilmek için sadece ürünün kalitesi yeterlimidir? NTS Elektronik müşteri memnuniyetini nasıl sağlamaktadır?

Rekabet için ürünlerin kaliteli olması beklenti ve ihtiyaçlara cevap vermesi elbette ki çok önemli. Kalitenin yanında fiyat, garanti ve servisinde iyi olması gerekli. “Her şikayet bizim için bir armağandır” sloganı ile yolumuza devam etmekteyiz. Kalite, uygun maliyet, garanti ve teknik servis hizmetimizi hakkı ile yerine getirerek müşteri memnuniyetimizi en üst seviyeye çıkarmayı başardık.


Satışını yapmış olduğunuz ürünlerinizin arızalanması durumunda izlediğiniz hizmet  politikaları nelerdir?

Firmamız kurulduğu günden bu yana birebir ürün değişimi ve ürün iade garantisi ile müşterilerinden bu desteği hiçbir zaman eksik etmemiştir. Ürünlerimizin tamamı kalite kontrol aşamasından geçtikten sonra paketlenip sevkiyata hazır hale gelmektedir. Satış sonrası süreçte bayi ve müşterilerimizin sıkıntılarına ortak olmamızın haklı gurunu yaşıyoruz.


Saygılar…


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Multitek Site Güvenlik Programı İle Apartmanınız Koruma AltındaÖnceki Haber

Multitek Site Güvenlik Programı İle Apar...

P-Touch Yeni Endüstriyel Etiket Yazıcısı PT-E300’ü Satışa SunduSonraki Haber

P-Touch Yeni Endüstriyel Etiket Yazıcısı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar