İzoleli ve İzolesiz Kablo Yüksüğü İmalatında Türkiye’de İlk ve Tek yüzde yüz Yerli Sermaye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzoleli ve İzolesiz Kablo Yüksüğü İmalatında Türkiye’de İlk ve Tek yüzde yüz Yerli Sermaye

Özgür bey okurlarımıza kısaca firmanızdan ve  faaliyetlerinden bahsedebilir misiniz?

Terminalsan Elektrik 2009 yılında kurulmuş 2010 yılının ilk yarısında makine ve ekipmanını tamamlamak suretiyle deneme üretimlerine başlamıştır. Deneme üretimlerinin başarılı olmasıyla 2010 yılının ikinci yarısında tam kapasite ile İzoleli ve İzolesiz Kablo Yüksüğü imalatına başlamış, kısa zaman da piyasada söz sahibi olmuş ve bu alanda İlk ve Tek olma özelliğini kazanmıştır. 


Firmamızın ilk gayesi ülke ekonomisine katkıda bulunmak ve kaliteden ödün vermeyerek yerli üretimin piyasada üst sıralara gelmesini sağlamaktır. Ayrıca firmamız kalitesiz ithal ürünleri piyasadan uzak tutmayı hedeflemektedir. 


Neden Terminalsan?

Firmamız üretmiş olduğu  ürünlerde %99 oranında bakır ve izole bölümünde ise naylon kullanmaktadır. 


Bilakis son zamanlarda eko serisi adı altında ülkemize getirilen ve bakır oranı çok düşük HATTA SARI TABİR EDİLEN PİRİNÇ MALZEME ve izole bölümünde naylon yerine pvc kullanılan ürünlerle rekabet etmektedir. 


Söz konusu bu ürünler ucuz maliyetli olduğu için bazı firmalar tarafından ithal edilmekte ve piyasaya düşük fiyatlarla sürülmektedir. Oysa ki bir elektrik tesis veya tesisatında kablo, ŞALT MALZEME ve nihai sistem elemanlarının tümü en kaliteli olanlardan seçilerek bütün sistemin kaliteli hale getirildiği düşünülmektedir. Bu yanlış düşünce ile maalesef söz konusu ürünlerdeki hassasiyet bağlantı elemanlarını seçerken gösterilmemekte ve bunun neticesinde seçilen ürünün klemens bağlantı noktalarında yanma, yangına varan zararlar ve hatta zaman zaman yaralanmalara kadar giden üzücü olaylar meydana gelmektedir. 


Yapılan araştırmalar göstermektedir ki elektrik arızalarında arıza kaynağı %78 oranında bağlantı elemanlarından kaynaklanmaktadır. Firmamızın kaliteden ödün vermeden üretmiş olduğu İzoleli ve İzolesiz kablo yüksükleri bu sorunları en aza indirecek kalitedir. 


Bu bilgiler ışığında elektrik piyasasında faaliyet gösteren firmalardan istirhamımız alıp-sattıkları ve ya kullandıkları ürünlerin kalite sorgulamasını hassasiyetle yapmalarıdır. Böylece üzücü ve istenmeyen olayların önüne geçilme konusunda bir adım atmış olacaklardır.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Irak ile ticaret iki yılda yüzde 30 artarÖnceki Haber

Irak ile ticaret iki yılda yüzde 30 arta...

Makel’den Aralık’ta Muhteşem Umre ZiyaretiSonraki Haber

Makel’den Aralık’ta Muhteşem Umre Ziyare...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar