İZMİR ESNAFLARINDAN CEM TEKNİK ELEKTRİK SEDAT GÜLER İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İZMİR ESNAFLARINDAN CEM TEKNİK ELEKTRİK SEDAT GÜLER İLE SÖYLEŞİ
Sayın Sedat Güler okurlarımıza biraz hem firmanızdan ve sektördeki yerinizden bahsedebilir misiniz?Firmamız 1999 yılında kurulmuş olup, İzmir’in köklü elektrik firmaları arasında yer almaktadır.
Sayın Sedat Güler okurlarımıza biraz hem firmanızdan ve sektördeki yerinizden bahsedebilir misiniz?
Firmamız 1999 yılında kurulmuş olup, İzmir’in köklü elektrik firmaları arasında yer almaktadır. Firmamız Cem Teknik 1550 m2 kapalı alandan oluşan tüm Ege Bölgesi, Muğla, Aydın, Balıkesir, Çanakkale, Manisa il ve ilçelerine 1999 yılından itibaren aralıksız olarak hizmet verip hızla büyümeye devam etmektedir.

2006 yılından itibaren Cem İnşaat olarak, inşaat sektöründe de aynı başarıyı gösterip yükselmeyi ve müşterilerine iyi hizmet vermeyi ilke edinmiştir.

Sedat bey bünyenizde hangi ürün gamları bulunmaktadır?
Bünyemizde Viko, Tek Kablo, Elbi, Entes, Gecem, Mutlusan, TPlast, Güçtay, Na-De, Horoz, Reçber Kabloyla oluşan Ege Bölge bayiliklerimiz mevcut olup Hes, Legrand zayıf akım kablo, orta gerilim malzemeleri ürün gamlarımız arasında bulunmaktadır

Elektrik sektöründe piyasaların nabzının attığı bir ilimiz olan İzmir de piyasanın önde gelen firmalarındansınız. Sektörle ilgili neler söylemek istersiniz? Kıran kırana rekabetin olduğu bir sektör sonuçta.
Satmış olduğumuz ürünlerde kalite hayatı önem arz etmektedir. Kalitesiz ürün kullanımı hiç istenmeyen sonuçlara sebebiyet vereceğinden tüketicilerin kullanacakları ürünleri seçerken azami dikkat göstermeleri gerekmektedir. Maalesef her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de merdiven altı üreticiler yüzünden haksız bir rekabet içindeyiz. Ancak biz TSE’nin ve YTTK kanunun uygulamalarının sonuç vereceğini umut ederek kaliteden ödün vermeden hizmetimizi devam ederek hak ettiğimiz yerde olacağımıza inanıyoruz.

Son tüketici genelde hem iyi-kaliteli hem de uygun fiyat ister. Buda toptancıların kâr marjlarını düşürür. Bu konuda uzun soluklu olabilmek için neler yapılmalı?
Daralmakta olan sektörümüzde kâr marjları her geçen gün daha aşağılara inmekte. Mevcut müşteri pörtföyüne daha iyi hizmet ve kaliteden ödün vermeden iyi fiyat olanaklarıyla ilerlemeye devam edeceğiz.

  • 9
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ENEL SÖYLEŞİSİÖnceki Haber

ENEL SÖYLEŞİSİ

NASSA ELEKTRİK ALPER ONURSOY İLE SÖYLEŞİSonraki Haber

NASSA ELEKTRİK ALPER ONURSOY İLE SÖYLEŞİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar