GÜNSAN GENEL MÜDÜRÜ MURAT GÜN İLE SÖYLEŞİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜNSAN GENEL MÜDÜRÜ MURAT GÜN İLE SÖYLEŞİ
Sn.

Sn. Murat GÜN, özellikle anahtar sektörünün ileri gelen firmalarındansınız. Firmanız hakkında kısaca bilgi verebilir misiniz?

Öncelikle Teknik Elektrik Postası Dergisi’ne bu röportaj için teşekkür etmek istiyorum. Günsan’ın temelleri 1965 yılında kalıp üretimi yapan Sn. Abidin GÜN tarafından atılmış ve 1982 yılında Ümraniye’de kurulan atölye ile üretim sürecine başlanmıştır.O yıllarda firmamız klasik tip Anahtar-Priz ve bunun yanında Fiş-Priz, Glop, Ara puar gibi elektrik aksesuarları üretimiyle başladığı bu serüven, gelişen teknoloji ve tüketici talepleri doğrultusunda 1995 yılında Kartal/Samandıra’daki 20.000 m² full donanımlı ve tam entegre tesislerinde günümüze kadar devam etmiştir.

Şu anda Günsan hem Türkiye hem de dünyanın birçok ülkesinde elektrik sektörün de kendi konusunda ileri gelen firmalardan biri haline gelmiştir.

Zaman içinde gelişen teknoloji ve tüketici ihtiyaçlarına göre ürün yelpazenizi genişlettiniz. İlerleyen zaman içinde Günsan markası altında hangi ürünleri göreceğiz?

Evet Günsan Elk. Kontrol Sistemleri ana konusu ve uzmanlık alanı Anahtar-Priz olmasına rağmen diğer elk. aksesuar (Grup Priz, v.s)gibi ürünleri de üretmektedir.

Bunun yanında son üç senedir Sigorta , Kaçak Akım Şalteri gibi salt ürünleri de piyasaya sunmuştur ve en kısa sürede bu ürünlerle ilgili çeşitliliğini arttırmayı planlamaktadır.

Teknolojiyi ve estetiği bir arada buluşturan Visage Serisi’nin, getirmiş olduğu yenilik ve kolaylıklar nelerdir?

Visage Serisi’nin en önemli özelliği dizayn ve tasarımı sebebiyle çok şık bir anahtar olmasıdır. Bunun için Visage bilhassa iç mimarların önemli bir tercihi haline gelmiştir. Visage’ın diğer bir önemli özelliği ise geometrik tasarımı sebebiyle duvara montaj yapılırken ters-düz (Yatay-Dikey çerçeveler) çatışması yaratmadan montajcıya çok büyük kolaylık sağlamasıdır. Visage serisinin kendi içerisinde de birçok renk ve desen

alternatifi bulunmaktadır. Bunlar ana renkler Beyaz ve Krem başta olmak üzere,ağaç desenli (Amazon),Metalik renkli (Ambience) ve bu Nisan ayı içerisinde de piyasaya sunacağımız Metal Kaplamalı ve 7 ayrı çerçeve rengi ile Deluxe modelinden oluşmaktadır.

Üretiminin büyük bir bölümünü ihraç eden Günsan’ın ileri dönük hedefleri nelerdir?

Günsan Elk. şu anda 42 ülkeye ihracatı olan ve Türkiye Pazarında da kendi konusunda önemli bir pazar payına sahip bir firmadır. Gün geçtikçe hem teknoloji’ye hem de insana yatırım yaparak emin ve sağlam adımlarla büyümeye ve gelişmeye devam etmektedir. En önemlisi Günsan belli bir vizyon-misyona sahip olması ve hep büyüyen hedeflerle kendine bir yol çizmiş olmasıdır.

Dergimiz sizlerin desteğiyle 100. sayısına ulaşmıştır.Dergimizin içeriği ve sektördeki konumu hakkında ne düşünüyor sunuz?

Öncelikle Teknik Elektrik Postası Dergisi’ni 100. sayısına ulaştığı için kutluyorum. Bildiğim ve duyduğum kadarıyla Teknik Elektrik Postası Dergisi sektörde takip edilen ve içeriğiyle okuyucuyu en fazla tatmin eden sektör dergilerinden. Ben de

Teknik Elektrik Postası Dergisi’ni çıktığından bu yana severek okuyor ve elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜNSAN SATIŞ KOORDİNATÖRÜ MEHMET EMİN ERDOĞDU İLE SÖYLEŞİÖnceki Haber

GÜNSAN SATIŞ KOORDİNATÖRÜ MEHMET EMİN ER...

MUTLUSAN YÖN. KUR. BAŞ. SN. MUSTAFA KAÇMAZ İLE SÖYLEŞİSonraki Haber

MUTLUSAN YÖN. KUR. BAŞ. SN. MUSTAFA KAÇM...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar