Bimtes Elektrik Bahadır Özkan Tutar ile Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bimtes Elektrik Bahadır Özkan Tutar ile Söyleşi
Bimtes Elektrik Ortaklarından Bahadır Özkan Tutar ile Söyleşi

Sayın Bahadır Özkan Tutar, uzun zamandır elektrik sektörünün içindesiniz. Kısaca kendinizden ve Sahibi olduğunuz Bimtes Elektrik’ten bahsedebilir misiniz?

Bimtes Elektrik; 2010 yılında Antalya da kurulmuş olup toptan elektrik malzemeleri satışında faaliyet göstermektedir. Firmamız geniş ve kaliteli ürün yelpazesiyle Akdeniz Bölgesi’nde elektrik malzemeleri satışı yapmaktadır.


Müşteri memnuniyetini, kaliteli ürün anlayışını, dürüst ticaret’i kendisine ilke edinen firmamız, daima kendini yenileyerek, daha çeşitli ürünler ve hizmet sunma çalışması içersindedir. Firmamız bu anlayış ve prensipten hareketle müşterilerinin ve çalışanlarının desteği ile sektörün öncü firmalarından biri olma yolunda hızla ilerlemektedir.


Bahadır bey, ürün gamınızda ağırlıklı olarak smart opto led markalı ürünleri tercih ediyorsunuz. Ürün gamınız hakkında bilgi verebilir misiniz? Hangi markaların bayiliklerini yapmaktasınız?

Ürün gamımız oldukça kalabalık çeşit ürünlerden oluşmaktadır. Buna istinaden sektörün birçok öncü firmalarının bayiliğini bünyemizde bulundurmaktayız. 


Son yıllarda aydınlatma sektörü hızlı bir şekilde led’e kaydı. Sektörü nasıl değerlendiriyorsunuz? Özellikle Çinden gelen mallara rağbet oldukça fazla. Türkiye olarak led sektöründe imalatçı konumuna geçebilir miyiz veya geçmelimiyiz? 

Her ne kadar geç kalınmış olsa da artık led ürünlerin  ülkemizde üretilmesinden yanayız.


Kendi led imalatımız olan SMART OPTO LED  markalı ürünlerin üretimini yapıyoruz. Led üretimimiz ile ve bayiliği bulunan ürünlerimiz ile kapasitemizi arttırmayı, Akdeniz Bölgesi’nden sonra Türkiye genelinde yeni açılacak şubelerimizle birlikte faaliyet göstermeyi ve bir çok noktaya hizmet  vermeyi hedefliyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Nilson, İzmir Bölge Müdürlüğü’nün Açılışını YaptıÖnceki Haber

Nilson, İzmir Bölge Müdürlüğü’nün Açılış...

Dört Büyüklerin Kablo Tedarikçisi Prysmian Group Türkiye Oldu!Sonraki Haber

Dört Büyüklerin Kablo Tedarikçisi Prysmi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar