Atalar Elektrik Sayın Ruchan Atalar İle Söyleşi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atalar Elektrik Sayın Ruchan Atalar İle Söyleşi

Firmanız ve firmanızın faaliyet alanları hakkında bizlere bilgi verir misiniz? 


Atalar Elektrik 1988 yılında İstanbul Karaköy de kurulmuş olup 3000 m2 kapalı alanda hizmet veren, sektörün en eski firmalarından biridir. Atalar Elektrik elektrik sektöründe uzun yıllar edindiği deneyim ve birikimle, pazarlama satış konusunda uzmanlaşmış bir ekiple elektrik malzemeleri ve aydınlatma sektörünün her alanında birçok yerli ve yabancı markaların satışını yapmaktadır. 


Atalar Elektrik birikim ve tecrübelerini üretim alanında da 1998 yılında Gecem Aydınlatma A.Ş. olarak aydınlatma armatürlerinin üretimine başlamıştır. Bununla beraber sektörün lideri olan markaların pazarlama ve dağıtımını yapmaktadır.

 

Ayrıca; VİKO By Panasonic, Öznur Kablo, Mutlusan, Audio, Gecem, Schneider  gibi başlıca markaların bayiliklerini yapmaktayız. 


Atalar Elektrik olarak geleceğe yönelik hedefleriniz hakkında bilgi verir misiniz?


Atalar Elektrik ailesi olarak amacımız, Türk Ekonomisine katma değer sağlamak, üretmek, istihdam sağlamak ve ticaretimizi ikinci –üçüncü nesillere aktarmaktır. Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla daha iyi bir Türkiye için çalışmak, çalışanlarımızla birlikte yarınlarımıza daha iyi bir gelecek bırakmaktır. 


Sektörümüzde yeni girmiş olan yada sektörümüze yatırım yapmak isteyen girişimci arkadaşlarımıza tavsiyeleriniz nelerdir?


Sektörümüze yatırım yapacak girişimciler için en öneli tavsiyem; dürüst olmak, çok çalışmak üretmek, bilgi birikimlerini ve deneyimlerini paylaşarak sorumluluk sahibi kalifiye eleman yetiştirmeleri olacaktır. 


Sayın Ruchan ATALAR bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir şeyler var mı? 


Teveccüh edip röportajımızı okuyan esnaf kardeşlerimize ve değerli  tüm okurlarınıza teşekkür ediyor hayırlı, bereketli  işler diliyorum. 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Prysmian Kablo’ya Yabancı Ana Ortak DesteğiÖnceki Haber

Prysmian Kablo’ya Yabancı Ana Ortak Dest...

Multi̇bus Ai̇lesi̇ni̇n Yeni̇ Üyesi̇ Mb-73 İle Tanıştınız mı?Sonraki Haber

Multi̇bus Ai̇lesi̇ni̇n Yeni̇ Üyesi̇ Mb-7...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar