VİKO, KONYALI MÜŞTERİLERİNİ İSTANBUL’DA AĞIRLADI…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VİKO, KONYALI MÜŞTERİLERİNİ İSTANBUL’DA AĞIRLADI…
Sektörünün yenilikçi, lider ve Super Brands ödüllü tek kuruluşu VİKO, her alandaki öncü kimliğini sürdürürken, müşterileri için fark ve değer yaratan çalışmalar gerçekleştirmeye de devam ediyor. Temel değerleri arasında tanımladığı “Müşteri Odaklılık” ilkesine uygun birçok özel uygulamaya sahip bulunan kuruluş, geçtiğimiz günlerde Konya ve çevresindeki müşterilerini, çok kapsamlı bir organizasyonla İstanbul’da ağırladı.

Başta müşteri memnuniyeti olmak üzere sürdürülebilir mükemmelliği gerçekleştirmek üzere birçok iyi uygulama örneğine sahip bulunan VİKO,  “Müşterilerimiz itici gücümüzdür, onlar için en üstün değerleri yaratırız” ilkesi ile müşteri memnuniyetine yönelik örnek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Bu yaklaşımın bir sonucu olarak VİKO, Konya ve çevresindeki bayileri için düzenlediği programda konuklarına unutulmaz günler yaşattı. VİKO Türkiye Satış Direktörü Selçuk Ersoy ve ekibi tarafından düzenlenen programın ilk durağı, teknolojisi, otomasyon hatları ve büyüklüğü ile alanında dünyanın en iyileri arasında gösterilen VİKO by Panasonic Endüstriyel Tesisleri oldu. VİKO Yönetim Kurulu Başkanı Toshihide Arii ve CEO’su Nusret Kayhan Apaydın tarafından karşılanan konuklar, fabrika turunun ardından gerçekleştirilen toplantıda VİKO ve çalışmaları hakkında kapsamlı bilgiler edindi. 


“Daha Büyük Başarılara Siz Değerli Müşterilerimizle Ulaşacağız…” 


Programın açılışını yapan VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın, müşteri odaklı yönetim felsefesine vurgu yaptığı konuşmasında “VİKO’nun dünya teknoloji devi Panasonic’e bağlanmasının ardından artık daha büyük ideallere ve dünya liderliği vizyonuna sahip bulunan bir kuruluşuz. Bu hedeflere siz değerli müşterilerimizle birlikte ve her geçen gün daha büyük başarıları elde ederek ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimize farklıyı ve değerliyi sunan,  yenilik ve faydaları müşterilerine en kısa yoldan ulaştıran bir marka olmak için çalıştık. Siz değerli Konyalı bayilerimizi bugün burada ağırlamamız da VİKO’nun müşteri memnuniyetini kurumsal bir değer olarak ele alıyor olmasının açık bir göstergesidir. Bu vesile ile davetimize kayıtsız kalmayıp uzun bir yolculuğun ardından bizlerle olan siz değerli müşterilerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi. 


Programın ikinci gününde ise İstanbul’un tarihi ve kültürel güzelliklerini kusursuz bir gezi organizasyonu eşliğinde görme fırsatı bulan bayiler, aynı akşam Pendik Green Park Otel’de gerçekleştirilen Aşkın Nur Yengi konseriyle de doyumsuz bir müzik ziyafeti yaşadı. Üç günlük kapsamlı programın son bulmasının ardından bayiler, kendileri için özel olarak tahsis edilen uçaklarla Konya’ya döndü.  


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERSE KABLO İMZASI AKASYA PARK ÜMRANİYE’DEÖnceki Haber

ERSE KABLO İMZASI AKASYA PARK ÜMRANİYE’D...

FUZUL GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI EYÜP AKBAL İLE FAİZSİZ KONUT EDİNDİRME HAKKINDA SÖYLEŞİSonraki Haber

FUZUL GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMC...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar