Vanda son durum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanda son durum
12:12 - Deprem bölgesine çeşitli yardımlar gönderildi Düzce, Kütahya, Gaziantep, Diyarbakır, Muş, Mardin ve Siirt'ten Van'daki deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderildi Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nden Van'daki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 3 bin 381 çadır 20 tır ile yola çıktı.

12:12 - Deprem bölgesine çeşitli yardımlar gönderildi
Düzce, Kütahya, Gaziantep, Diyarbakır, Muş, Mardin ve Siirt'ten Van'daki deprem bölgesine yardım malzemeleri gönderildi Düzce Batı Karadeniz Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi'nden Van'daki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 3 bin 381 çadır 20 tır ile yola çıktı. Çadırlar tırlarla Sabiha Gökçen Havaalanı'na oradan da kargo uçağıyla deprem bölgesine gönderilecek.

11:52 - Yaralıların tedavisi sürüyor
Van'ın Erciş ilçesinde meydana gelen depremde yaralanan depremzedeler, Erzurum, Ağrı ve Iğdır'da tedavi ediliyor.

10:58 - 5 kişinin daha cesedine ulaşıldı
Van'da devam eden arama kurtarma çalışmaları sırasında, sabah saatlerinden bu yana 5 kişinin daha cesedine ulaşıldı.

10:46 - Ölü sayısında son rakam
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, saat 09.30 itibarıyla, Van'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 366, yaralı sayısının bin 301 kişi, yıkılan bina sayısının 2 bin 262 olduğunu bildirdi.

09:49 - TÜMSİAD depremzedelere yemek gönderiyor
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, deprem bölgesindeki 500 depremzedeye sıcak yemek verecek.

03:27 - 279 kişi hayatını kaybetti, bin 301 kişi yaralandı
Saat 02.45 itibarıyla depremde 279 kişi hayatını kaybetti, bin 301 kişi yaralandı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Van'daki depremde 279 kişinin hayatını kaybettiğini, bin 301 kişinin yaralandığını, 2 bin 262 binanın yıkıldığını bildirdi. AFAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Van Valiliği emrine acil ihtiyaçların karşılanması için ilk etapta 3 milyon lira Acil Yardım Ödeneği gönderildiği kaydedildi.

02:05 - Bakan Yılmaz: 16 bin çadır dağıtılacak
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ''Erciş'te bugüne kadar dağıtımı yapılan, dağıtımı devam eden ve gelecek olan çadırlarla birlikte yaklaşık 16 bin çadır dağıtılacak'' dedi. Bakan Yılmaz, Erciş'te 13 mahallede gerçekleştirilen çadır dağıtımı öncesi yaptığı açıklamada, ilçede afet sonrası çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Yılmaz, ilçe merkezinde bin 200 kişiden oluşan 65 ekibin arama kurtarma çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

01:27 - Uşak'tan Van'a battaniye sevkıyatı sürüyor
Uşak Valiliği tarafından, Van'daki depremin ardından başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan 26 bin battaniye kargo uçaklarıyla Van'a sevk ediliyor. Çalışmaları gece yarısı havaalanında inceleyen Uşak Valisi Özdemir Çakacak, kentteki battaniye fabrikalarının Van'a battaniye göndermek için yurt dışı siparişlerini ötelediklerini söyledi.

00:01 - Depremden 31 saat sonra sağ çıkarıldılar
Van'da meydana gelen depremden yaklaşık 31 saat sonra Erciş ilçesinde çöken binanın enkazından iki genç, yaralı olarak kurtarıldı. Erciş'te bir kahvehanenin de bulunduğu bina enkazında arama kurtarma çalışmalarını yürüten ekipler, enkaz altındaki 20'li yaşlarda Ozan Yılmaz ve Abdullah Pinti'ye ulaştı. Yaralı olarak enkazdan çıkarılan Yılmaz ve Pinti, ambulansla hastaneye kaldırıldı zaman

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birliğe çağrı için büyük yürüyüşÖnceki Haber

Birliğe çağrı için büyük yürüyüş

67 saat sonra gelen sevindirici haberSonraki Haber

67 saat sonra gelen sevindirici haber

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar