UFO Enerji Tüketimini 16 Kat Düşüren Yeni Ürünüyle Sessizliğini Bozacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
UFO Enerji Tüketimini 16 Kat Düşüren Yeni Ürünüyle Sessizliğini Bozacak
Yaptığı Ar-Ge çalışmaları doğrultusunda geliştirdiği en yeni teknolojilerle jenerik marka haline gelen UFO, alışveriş merkezleri, fabrikalar, hastaneler, cafe ve restoranlar ile marketler gibi büyük işletmelere özel ürettiği yeni ürünü ile işletmelerin enerji tüketimini 16 kat düşürecek. Isıtma, soğutma ve havalandırmayı tek bir üründe birleştiren şirket, 2020 yılında ürünü satışa sunacak. Ev tipi ürünlerinde de yeniliğe giden UFO, enerji tüketimi artmadan ısı performansının 2 katına çıkartıldığı yeni ısıtıcı ürününü sonbaharda tüketicileri ile buluşturacak.

Son birkaç yıldır AR- GE çalışmalarına ve uluslararası piyasalara odaklanan, 2020 için Türkiye özelinde hedef büyüten UFO, hem ev tipi hem de işletmelere yönelik ürünlerini yeni yılda satışa sunmaya hazırlanıyor. Isıtıcı ve soğutucu sektöründe hizmet veren bir marka olarak kendilerini “AR-GE şirketi” olarak tanımladıklarını vurgulayan UFO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşil, “Son dönemlerde üretim ve ticari faaliyetlerimizde daha çok yurt dışına odaklanmıştık. İç piyasadaki sessizliğimizi, işletmeler için geliştirdiğimiz en yeni ürünümüzle bozacağız. İç piyasa bizim her zaman öncelik verdiğimiz bir pazar. 2020 yılında Türkiye’deki pazar payımızı daha da artırmaya odaklanacağız. Türkiye’de şu anda 360 ayrı noktada bayimiz bulunuyor. Servis ağımız ise 460 civarında. Bayi ağımızı ilk etapta bin 200 noktaya çıkarmayı, eş zamanlı olarak servis ağımızı da genişletmeyi hedefliyoruz.” diye belirtti.


Hedefte işletmeler var

Ar-Ge tabanlı bir şirket olarak; ısıtma, soğutma ve havalandırmayı tek bir üründe birleştirdiklerini ve bu ürünün klimanın dezavantajlarını ortadan kaldıracağını belirten Mustafa Yeşil, “Türkiye’nin çok önemli mühendisleri ile Geliştirdiğimiz en yeni teknolojilerin eseri olan bu ürün sayesinde, kitleleri içinde barındıran AVM’ler, hastaneler, fabrikalar, plazalar, cafe ve restoranları da hedef kitlemiz arasına katacağız. Sadece bireysel tüketicilerimize yönelik ürünlerimizle değil işletmelere yönelik ürünlerimizle büyüyeceğiz. 2020 yılında piyasaya sunacağımız bu yeni ürünümüzle, işletmelere 16 kat daha fazla enerji tasarrufu sunacağız” dedi.


İhracat yaptığı ülke sayısını artıracak

Türkiye’de büyüme hedeflerine ek olarak başta Orta Avrupa olmak üzere yurt dışındaki pazar paylarını da artırmayı hedeflediklerinin altını çizen Mustafa Yeşil, “Şu anda 27 ülkede, partnerlerimiz aracılığıyla satışlarımız sürüyor. Ürünlerimizin yüzde 70’ini dış pazara kazandırıyoruz.  Kurulduğumuz günden bu yana, 23 yılda önemli yollar kat ettik. Dünyaya bir Türk markası kazandırdık. Ülkemizin lojistik avantajından faydalanarak ihracat yaptığımız ülke sayısını arttırmayı planlıyoruz.” dedi.


UFO’dan tüketicilere müjde

AR-Ge çalışmaları ile hep daha iyisini yapmaya odaklandıklarını belirten Mustafa Yeşil, “Geliştirdiğimiz 1kw=2kw verim alma kapasitesi olan yeni ev tipi ısıtıcı ürünümüz ile UFO kalitesini daha da yukarı taşıyacağız. Enerji tüketimi artırmadan, istenen bölgeye iletilen ısının verimini 2 katına çıkmasını sağladık. Yeni UFO, 2020 yılı bahar aylarında bayilerimizde satışta olacak” dedi.


“Her ısıtıcının ışığı sağlıklı değil”

UFO olarak; taklit ürünler nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Yeşil, “Bu durum hem bizim hem de bizim gibi dürüst üreticiler için kanayan bir yara. UFO jenerik bir isim ve taklitleri ile çok sık karşılaşıyoruz. Bu rekabet değil, rekabette ürün geliştirilir. Düşük kalitede üretilen, UFO ismi altında satılan bu sahte ürünlerde kullanılan malzemeler, insan sağlığına zarar veriyor. Tüketiciler unutmasın her ısıtıcının ışığı sağlıklı değildir.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ERZİNCAN HAVALİMANI’NA GÜNEŞ ENERJİSİ VERECEK PROJE AÇILDIÖnceki Haber

ERZİNCAN HAVALİMANI’NA GÜNEŞ ENERJİSİ VE...

Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini Ziyaret EttikSonraki Haber

Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüst...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar