Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini Ziyaret Ettik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesini Ziyaret Ettik

Federal Elektrik olarak, Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin Linkedln’den yaptıkları davetine icabet ettik. Sektörümüz içerisindeki eğitimin en önemli destekçisi olma yolundaki ortak düşünceyle hareket ederek; yarınlarımız olan öğrencilerimizin sahip olacakları özellikleri doğru inşa edebilmeleri için öğrencilerle birlikteydik.


1990 yılında kurulan Federal Grup, alçak gerilim otomasyon ve şalt malzeme, doğalgaz sayacı, mermer ve imalat sanayi sektörlerinde hizmet vermektedir. Şirketimiz kurulduğu günden beri, sürekli iyileştirme ve geliştirmeye odaklanarak kalite odaklı üretim yapmayı sürdürmektedir. İşte tam bu noktada geçmişimizden gelen tüm birikimimizi paylaşır ve farklı zihinlerde tekrar yorumlanmasını sağlarsak; yenilik, verimlilik ve inovasyon odaklı çalışmaların bu topraklarda karşılığını görebileceğimize inanıyoruz. Bu doğrultuda edindiğimiz bütün tecrübelerle beraber üretim sahamızı, ürün teknik sunumlarımızı ve tecrübelerimizi bölgemizdeki tüm öğrencilerle paylaşmaya devam ediyoruz. 


Federal Elektrik olarak ürünlerimize yönelik hazırlamış olduğumuz kapsayıcı ve nitelikli sunum dosyalarımızı www.federal.com.tr/teknik-sunumlar adresinde yayına aldığımız 9 Ocak 2020 Perşembe itibariyle yine aynı gün Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileriyle birlikte paylaştık. İş Geliştirme Departmanı tarafından yapılan ziyarette öğrencilere özel olarak hazırlanmış sunum içeriği yaklaşık olarak iki saatlik süre zarfında aktarıldı. Öğrencilerin sunumlara olan ilgisinden dolayı sunum sonrasındaki zamanda gelen sorular cevaplandı. Daha sonra ise Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümü atölyesine şirket olarak desteğimizin sadece sunumlarımızla kalmaması adına ürettiğimiz ürünlerden oluşan bir paket hediye ederek ayrıldık.  


İlgi ve misafirperverliklerinden dolayı başta Mehmet TOSUNER Hocamız olmak üzere Kocaeli Anadolu Teknik, Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü öğrencilerine teşekkürler ederiz.


Şirket eğitimlerimiz tamamıyla alanında uzman mühendislerimiz tarafından hazırlanmaktadır. Sürekli iyileştirme ve geliştirmenin takipçisi olduğumuz için bizlerle birlikte eğitim programlarımız da güncellemektedirler. Eğer sizlerde bu yazımızı okuyor ve okulunuzda eğitim vermemizi istiyorsanız federal@federal.com.tr veya blog@federal.com.tr  adresine bu konuyla ilgili e-posta atabilirsiniz. 



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
UFO Enerji Tüketimini 16 Kat Düşüren Yeni Ürünüyle Sessizliğini BozacakÖnceki Haber

UFO Enerji Tüketimini 16 Kat Düşüren Yen...

Türkiye’nin ilk online kablo eğitimi 2 bin kişiye ulaştıSonraki Haber

Türkiye’nin ilk online kablo eğitimi 2 b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar