Sivasın inancı sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sivasın inancı sürüyor
Sivasspor'da Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak ligin bitimine 3 hafta kala liderliği Beşiktaş'a kaptırmanın üzüntüsü yaşanıyor.
Sivasspor'da Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak ligin bitimine 3 hafta kala liderliği Beşiktaş'a kaptırmanın üzüntüsü yaşanıyor. Teknik direktör Bülent Uygun, çok üzüntülü olduklarını ancak henüz pes etmediklerini söyledi. Belediyespor'a pozisyon vermedikleri halde iki gol yediklerini kaydeden Uygun, "Maalesef futbol şansı bizimle değildi. Belediye iki tane aynı şekilde gol buldu. Bu da bizim dengemizi kaybetmemize neden oldu” diye konuştu.

 

BEŞİKTAŞ DA KAYBEDECEK

Bitime 3 hafta kala ellerindeki avantajı yitirdiklerini ancak henüz hiç birşeyin bitmediğini ifade eden genç teknik adam, "Elimizdeki imkanları Beşiktaş'a kaptırdık. Bunları geri almak için mücadele edeceğiz artık. Bizim için aynı şekilde iddiamız ve isteğimiz devam ediyor. Rakibimizin de puan kaybedebileceğini düşünüyorum" dedi.

 

Yiğido Başkent'te kampa giriyor

Süper Lig'in 32. haftasında Hacettepe ile deplasmanda karşılaşacak Sivasspor takımının bu maça Ankara'da hazırlanacağı öğrenildi. Sivasspor Hacettepe hazırlıklarını Kızılcahamam'da Patalya Otel'de yapacağı kampla sürdürecek. Yiğidolar, günde yapacağı çift idmanla hafta sonundaki kritik Hacettepe maçına hazırlanacak.

 

 

Şimdi kupa zamanı

Beşiktaş Teknik Direktörü, zirveye oturmanın sevincini haklı olarak yaşayan futbolcularını tebrik ederken Türkiye Kupası'ndaki F.Bahçe finalini hatırlatmadan geçemedi ve iki hedefe de ulaşmak için önlerindeki 4 maça işaret etti. Futbolcuların konstantrasyonu bozulmasın diye yöneticilere 'konuşmayın' ricasında bulunan Başkan Demirören de Denizli'ye, “Ankara maçından sonra çifte kupayı zafere inancım arttı” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ankaraspor maçından sonra futbolcularını tebrik etti, “Bugün liderliği kutlayın pazar gününden sonra kupaya odaklanın” diyerek de kupadaki F.Bahçe finalinin önemine değindi. Şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kazasız atlattıklarını belirten Denizli'nin, “Lig şampiyonluğuna 3, Türkiye Kupası'na ise 1 adım kaldı. İki kez kaçan liderliği yakaladık ama zirvede kalmak daha zor olacak. Futbolda her şey olabilir. Öncelikli hedefimiz Türkiye Kupası kazanmak. Ligde de üst üste kritik maçlara çıkacağız. A.Gücü, G.Saray'a yenilince kümede kalmak için bize karşı var gücüyle savaşacak. G.Saray, Avrupa kupalarına katılmak, Denizli de ligde kalmak istiyor. Bu maçları kazanırsak iş biter” dediği bildirildi.

 

DEMİRÖREN'İN KUPA İNANCI

Siyah-beyazlıların, 23 hafta sonra liderliğe yükselmesini kutlayan başkan Yıldırım Demirören'in şampiyonluk inancı bir kat daha arttı. Demirören'in bu zorlu süreçte futbolcuların konsantrasyonunun bozulmaması için yöneticilerden konuşmamalarını rica ettiği öğrenildi. Demirören'in teknik direktör Mustafa Denizli ile yaptığı görüşmede, “Ankaraspor maçından sonra Beşiktaş'ın çifte kupayı alacağına inancım bir kez daha arttı. Önce kupayı, sonra da lig şampiyonluğunu kazanacağımıza inanıyorum. Şampiyonluğa hasret camiaya bu zaferi hediye edin” dediği bildirildi. Başkan Demirören, bugün Akhisar'da Ege'deki derneklerle toplantı yapacak.

 

YENİŞAFAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rakamlar kartal diyorÖnceki Haber

Rakamlar kartal diyor

Beşiktaş ile Sivas favori ama Trabzonu yabana atmayınSonraki Haber

Beşiktaş ile Sivas favori ama Trabzonu y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar