Saraçoğlunda kritik 3 puan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saraçoğlunda kritik 3 puan
Spor Toto Süper Lig'in 29.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasındaki Fenerbahçe-Eskişehirspor maçı, ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

4. dakikada sağdan Cristian'ın kullandığı korner atışında ön direkte Gökhan Gönül'ün kafasından seken topu penaltı noktasına yakın yerde Egemen Korkmaz kontrol etti. Egemen'in vuruşunda top üstten auta çıktı.
8. dakikada Erkan Zengin'in ceza alanı dışından sert şutunda, yan direğe çarpan meşin yuvarlak auta gitti.
12. dakikada çalımlarla ceza alanına giren Kamara'nın şutunda kaleci Volkan Demirel'den dönen topu savunma uzaklaştırdı.
13. dakikada Causic'in ceza alanı dışından sert şutunda, top yan direkten döndü. Dönen meşin yuvarlağı savunma uzaklaştırdı.
22. dakikada Mehmet Topal'ın sağdan ortasında Egemen'den önce Boffin'in yumrukladığı topu ceza alanı içinde Cristian, kafayla Ziegler'e çıkardı. Boffin kalesine dönerken Ziegler'in soldan ortasında arka direkte Kuyt kafayı vuramayınca, savunma topu uzaklaştırdı.
26. dakikada Diego'nun uzaktan şutunda top yandan auta çıktı.
38. dakikada Mehmet Topal'ın soldan ortasında savunmanın arkasına sarkan Webo, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda kötü bir kafa vuruşuyla topu yandan auta attı.
42. dakikada soldan ceza alanına giren Dede'nin sert şutunda, top kaleci Volkan Demirel'den döndü. Yobo dönen topu kornere attı.
45. dakikada Ziegler'in soldan ortasında ön direkte Egemen Korkmaz'ın vuruşunda, top yandan auta çıktı.
45+1. dakikada Alper'in ceza yayı önünden sert şutunda, top üstten auta gitti. 
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle sona erdi.

2. yarı

52. dakikada Mehmet Topal'ın havalandırdığı topla ceza alanı önünde buluşan Cristian, Mehmet Topuz ile paslaşarak ceza alanına girdi. Brezilyalı futbolcu, sert bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
56. dakikada Cristian'ın ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde arka direkte Webo'nun vuruşunda top yandan auta çıktı.
63. dakikada Cristian'ın ceza yayının solundan sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.
68. dakikada soldan ceza alanına giren Ziegler'in ortasında müsait durumda Gökhan Gönül'ün gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
74. dakikada Cristian'ın sol kanattan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde Egemen Korkmaz'ın müsait pozisyonda kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.
78. dakikada ceza yayı önünden Erkan Zengin'in kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak üstten auta çıktı.
88. dakikada Erkan Zengin ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Volkan Demirel topu iki hamlede kontrol etti.
90+3. dakikada Alper'in soldan ortasında arka direkte Erkan Zengin topa dokunamayınca meşin yuvarlak auta çıktı. 
Fenerbahçe, ikinci yarıda attığı tek golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

"Kazanmalıydık"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, kazandıkları için bütün oyuncularını canıgönülden kutlayarak karşılaşmayla ilgili şunları söyledi:

"Mutlaka kazanmaya ihtiyacımız vardı. Sadece hafta başındaki puan farkından dolayı değil, aynı zamanda rakibimizin bir gün evvel kazanmasından dolayı ve 33. haftadaki maçı final havasına çevirmek istiyorsak kazanmalıydık. Eskişehirspor, karşımıza çıkacak en zor rakiplerden birisiydi. Oyuncularım zor bir iş yapıyorlar. Arka arkaya hem zihinsel olarak baskı altında oldukları hem de rakiplerin kuvvetli olduğu bir dönemde kazandılar. Kazandığımız için ve verdikleri büyük mücadele için bütün oyuncularımı canıgönülden kutluyorum."

İyi oyuna puan vermiyorlar

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını vurgulayarak, "Rakibin geldiği bir atak sonucu yediğimiz golle maçı kaybettik. Bu oyunları kendi lehimize çevirmemiz gerekiyor. Maalesef skor üretemedik. İyi oynadık, ama iyi oyuna puan vermiyorlar" dedi.

İyi oynamaya çalışan bir takım olduklarını ancak skorla ilgili sıkıntıları olduğunu kaydeden Ersun Yanal, ön bölgedeki oyuncularının becerilerini biraz daha üst seviyeye çekmek gerektiğini dile getirdi.

Yanal, transferde sürekli Alper Potuk ve Erkan Zengin'in isimlerinin anıldığının belirtilmesi üzerine, "Alper ve Erkan yetenekli oyuncular. Eskişehirspor yüksek hedefleri olan bir takım. Ciddi rakamlar oluşmadan o oyuncular gündemde olmamalı. Eskişehirspor böyle bir girişimde olacaksa fazlasıyla kazanç sağlamalı. Yoksa o kazançlar olmadığı sürece niye transfer olsun?" diyerek sözlerini tamamladı.

 

http://www.yirmidort.tv


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fenerbahçe Acıbadem dünya şampiyonuÖnceki Haber

Fenerbahçe Acıbadem dünya şampiyonu

Kürt sorunu konusunda devlette ortak anlayış var, çok ümitliyimSonraki Haber

Kürt sorunu konusunda devlette ortak anl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar