Fenerbahçe Acıbadem dünya şampiyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe Acıbadem dünya şampiyonu
Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya'dan Sollys Osasco'yu 3-0 yendi.

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya'dan Sollys Osasco'yu 3-0 yendi. Dünya şampiyonu olan Sarı-Lacivertliler, büyük bir başarıya imza attı. Son yıllarda hem Türkiye'de hem de Avrupa'da gösterdiği başarılarla dikkat çeken Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı, tarihinin en büyük kupasını kazandı.

Kadrosunda Skoworonska, Fofao, Sokolova, Osmokrovic ve Naz gibi dünyaca ünlü sporcuları barındıran Kanarya, Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası finalinde Brezilya ekibi Sollys Osasco'yu 3-0'la geçti. Organizasyonun yarı finalinde Dominik Cumhuriyeti'nden Mirador'u 3-0 mağlup ederek finale kalan Fenerbahçe, turnuvanın ilk maçında yine Sollys Osasco ile karşılaşmış ve Sambacıları 25-17, 25-23, 25-16'lık setlerle (3-0) devirmişti. Dün de ilk sette rakibi karşısında zorlanmasına karşın yıldızlarıyla skora giden Fenerbahçe Acıbadem, 25-23'le 1-0 öne geçti. Özellikle savunmasıyla rakibinin hamlelerini kısıtlayan Sarı-Lacivertliler, ikinci setten 25-22 galip ayrılarak skoru 2-0'a taşıdı ve büyük ölçüde rahatladı. Üçüncü sette 2-0'lık üstünlüğün vermiş olduğu güven ve rahatlıkla mücadele eden Fenerbahçe Acıbadem, rakibine şans tanımadı: 3-0.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, F.Bahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın dünya şampiyonu olması dolayısıyla F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı kutladı. Başbakan Erdoğan, takımın sponsoru Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ı da telefonla arayarak tebrik etti.
zaman


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ne Hagi kalır ne SezginÖnceki Haber

Ne Hagi kalır ne Sezgin

Saraçoğlunda kritik 3 puanSonraki Haber

Saraçoğlunda kritik 3 puan

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar