NİLSON 2016 Win Otomasyon Fuarı'nda Etkileyici Standıyla Tüm Dikkatleri Üzerne Çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NİLSON 2016 Win Otomasyon Fuarı'nda Etkileyici Standıyla Tüm Dikkatleri Üzerne Çekti
17 – 20 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ndeydi

17 – 20 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen WIN Otomasyon Fuarı’nda,Türkiye’de anahtar-priz sektörüne yenilikçi, genç ve dinamik yapısıyla yön vermeye devam eden NILSON’a ilgi yoğundu.

 

Gerek yurtiçi gerekse yurtdışından yüzlerce ziyaretçisini ağırlayan NILSON, Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen meslek liseli öğrencilerin de fuarda ilgi odağı oldu. NILSON göz kamaştırıcı standıyla fuarda dikkatleri üzerine çekerken bir yandan da Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde faaliyet gösteren Elektrik Teknisyen ve Mühendis Odaları, proje firmaları ve bayileriyle bir araya gelerek bir çok ikili toplantıları gerçekleştirme olanağı buldu. 

 

Yeni Ekonomik MODA ve ADVANTAGE Serileri Görücüye Çıktı

Ürün gamında bulunan, TOURAN, THOR, THEMIS, TOURAN LUX ve ALEGRA serilerinin yanında 2016 yılının ortasında lansmanı planlanan yeni ekonomik anahtar priz serileri MODA ve ADVANTAGE estetik tasarımı ve fonksiyonel dizaynı ile misafirlerinden tam not aldı. Kolay bağlantı mekanizmasına sahip olan MODA ve ADVANTAGE anahtar priz serilerini NILSON standında inceleme fırsatı yakalayan ziyaretçiler, yeni serilerin  pazara yeni bir soluk ve hareketlilik getireceği konusunda hemfikirdi. 

 

NILSON Quantum Sigorta Kutusu Fuarda Fark Yarattı

Türkiye ve Dünya pazarında daha önce görülmemiş bir dizayn ve fonksiyon ile 2015 yılında lansmanı yapılan NILSON Quantum Sigorta Kutusu, WIN 2016’nın adeta fark yaratan ürünü oldu. Şık ve estetik görüntünün yanında halogen free,antistatik, kırılmaz polikarbonat kapak ve özel LED’li iç aydınlatma sistemi özellikleri ile Quantum Sigorta Kutusu sektöre yön vermeye devam edeceğini adeta kanıtladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Stambu Elektrik 2016 Win Eurasia Automation Fuar'ında Büyük İlgi TopladıÖnceki Haber

Stambu Elektrik 2016 Win Eurasia Automat...

MULTİTEK IP İnterkom SistemleriSonraki Haber

MULTİTEK IP İnterkom Sistemleri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar