Stambu Elektrik 2016 Win Eurasia Automation Fuar'ında Büyük İlgi Topladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Stambu Elektrik 2016 Win Eurasia Automation Fuar'ında Büyük İlgi Topladı
Avrasya’nın en önemli endüstri fuarına 2014 ve 2015 yıllarında katılım gösteren STAMBU bu yıl da Tüyap Fuar Merkezi’ndeydi.

Avrasya’nın en önemli endüstri fuarına 2014 ve 2015 yıllarında katılım gösteren STAMBU bu yıl da Tüyap Fuar Merkezi’nde, 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında 23. ‘sü düzenlenen WIN Eurasia Automation fuarında ziyaretçileriyle buluştu.


Türkiye’nin 7 bölgesinde 49 bayi ile sektöre hizmet veren STAMBU 2016 yılına 4 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında düzenlediği “Geleneksel Umre Kampanyası” ile başladı. STAMBU 2014 ve 2015 yıllarında gerçekleştirdiği Umre seyahatini bu yıl da İkram Turizm’in organizasyonunda Miraç Kandili’nde bayileri ve müşterileri ile birlikte gerçekleştirmeyi planlıyor. STAMBU’nun 2016 yılında başlatmış olduğu bir diğer kampanya ise “Kıtalar Arası Seyahat Kampanyası”. 15 Şubat – 30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada STAMBU bayi ve müşterilerine 3 farklı ülke ve kıtada seyahat imkânı sunuyor. Seyahat seçenekleri arasında Avusturalya – Singapur, Karayipler – Miami ve Yunanistan – Atina bulunmaktadır.


STAMBU “Kusursuzu sunma” ve “Alanında En İyisi Olma” hedefi için bir projesini daha gerçekleştirdi ve B2B sitesini değerli iş ortaklarına açtı. Sitenin aktif hale gelmesiyle birlikte tüm ilgili STAMBU bayileri siparişlerini B2B sitesi üzerinden online olarak verebilmektedir.


Şalt, aydınlatma ve pano ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesine sahip olan STAMBU, fuarda ürün portföyüne yeni eklemiş olduğu LED Ampul, Mum – Kıvrık Mum LED Ampul, Filamanlı A60 LED Ampul, Filamanlı Mum – Kıvrık Mum Ampul, Glop LED Ampul, Çanak LED Ampul, Panel LED Armatür, 60x60 Panel LED Armatür, LED PCB’li Hareket Sensörlü Armatür ve Acil Durum Aydınlatma özellikli LED PCB’li Hareket Sensörlü Armatür gibi ürünlerini fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunarak ürünler hakkında bilgilendirmede bulundu. STAMBU’nun ürünleriyle ilgili detaylı bilgiye www.stambu.com adresindeki 2016-1 fiyat listesinden ulaşmak mümkün. STAMBU bayilerinin bilgileri web sitesindeki satış bölümündedir.


STAMBU Satış, Pazarlama ve Dış Ticaret ekibi, Türkiye’nin yedi bölgesinden gelen fuar ziyaretçilerinin yoğun şekilde ziyaret ettiği stand alanında birçok görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşme ve bilgilendirmeler neticesinde ziyaretçilerden olumlu tepkiler alan STAMBU büyük ilgi ve beğeni topladı.


Aydınlatma, alçak ve orta gerilim elektrik malzemelerinde, ilkeleri doğrultusunda hareket eden STAMBU kesintisiz iletişim, kaliteli ürün ve hizmet sunumu, müşteri memnuniyeti ve sosyal sorumluluk ilkeleri çerçevesinde, öncelikle Türkiye’de ve zamanla Avrasya ve Afrika pazarlarında sektörünün ilk üç firmasından biri olmayı hedeflemektedir.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mekanlarda Sadeliğin Göz Alıcı Gösterisi; Viko'dan Trenda Metal SerisiÖnceki Haber

Mekanlarda Sadeliğin Göz Alıcı Gösterisi...

NİLSON 2016 Win Otomasyon Fuarı'nda Etkileyici Standıyla Tüm Dikkatleri Üzerne ÇektiSonraki Haber

NİLSON 2016 Win Otomasyon Fuarı'nda Etki...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar