MULTİTEK IP İnterkom Sistemleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MULTİTEK IP İnterkom Sistemleri

Multitek, geçen sene üretimine başlayıp piyasaya sunduğu IP İnterkom sistemlerine  Güvenlik ve Akıllı Ev özelliklerini entegre ederek, tek bir panelle  interkom hizmetleri yanında evlerin güvenliğini sağlama ve evlerin akıllı ev özelliklerine sahip olmasını sağlamıştır.


Multitek IP İnterkom sistemleri kurulumu ve bakimi çok kolay olması yanında internet/akıllı telefon teknolojisini kullandığından üstün özelliklere sahiptir ve gelecekteki yeniliklere açıktır. Cihaz ile ilgili bütün özellikler cihazın tek dokunuşlu, kolay kullanımlı ikonlarına dokunarak gerçekleştirilir. 


MULTİTEK IP İNTERKOM SİSTEMİ AKILLI EV ÖZELLİKLERİ

Daire interkom cihazları aynı zamanda bir Alarm Paneli ve Akıllı Ev kumanda merkezidir. Cihazı istenen senaryolara göre programlanarak, tek dokunuşla birçok fonksiyonu icra edebilirsiniz. Örneğin “Uykudayım”, “Evden ayrıldım”, “Eve geldim” gibi.


Örneğin  “Evden Ayrıldım” senaryosunu tek dokunuşla devreye verdiğinizde evinizin bütün ışıkları, suyu, doğal gazı otomatik kapanır ve alarmı devreye veririsiniz. İsterseniz cep telefonunuzdan evinizi yönetebilir, ışıkları yakar söndürür, telefonunuza gelen alarm mesajlarına derhal müdahale edebilirsiniz.  


Multitek bütün bu hizmetler için KNX standartlı akıllı ev cihazları kullanır.


 MULTİTEK NEDEN KNX AKILLI EV SİSTEMİNİ ÜRETİR?

1. Multitek akıllı ev sistemi ürünlerinde, Avrupa’nın en güvenilir,  EN50090 standardıyla tanımlanan ev otomasyonu ve akıllı bina sistemi teknolojisi, KNX otomasyon cihazlarını kullanır.


2. Multitek başka firmalar gibi hiçbir çalışma ve güvenlik standardı olmayan akıllı ev ve güvenlik detektör ürünlerini kullanmaz.          

                                                                            

Zira, standardı olmayan akıllı ev ve güvenlik ürünleri yangın çıkarabilir, elektrik çarpmasına sebep olabilir, gaz kaçağı, su basması gibi durumlarda ciddi hasarlara sebep olabilir.


Akıllı en sistemlerini kurdururken, aşağıdaki hususlara azami önem vermeniz sizin ve ailenizin sağlığı ve güvenliği için gereklidir.


-KNX, dünya çapında önde gelen 240 dan fazla firmanın ortaklaşa oluşturdukları akıllı ev ve bina kontrol sistemidir.  Acaba size önerilen akıllı ev ve güvenlik sistemin böyle bir yaygın kullanımı var mıdır? 


-Dünyada kurulu akıllı ev sistemlerinin %80 ‘i KNX sistemidir. Bu husus KNX  standardının ne kadar yaygın kullanılan ve güvenilir bir sistem olduğunun kanıtıdır.    Acaba size önerilen sistemin böyle bir güvencesi var mıdır? Konfor ararken, standardı olmayan bir sistem kullanarak nasıl sıkıntılarla karşılaşabileceğinizin farkında mısınız? Size önerilen sisteminin, can ve mal emniyetiniz için herhangi KNX, CE gibi, bir güvenlik sertifikası var mıdır?   


-KNX, kullanımı kolay, kablolaması kolay, yüksek güvenlikli, merkezi kontrol edilebilen, bir olumsuzluk ta hesap sorabileceğiniz sertifikalı ürünler standardıdır.   Size teklif edilen ürünlerde bu özellikler var mıdır?


Standart dışı bir sistem kullandığınızda, gelecekte ihtiyaç duyulabilecek en küçük bir ilavede bir çok sıkıntıyla karşılaşacağınızı biliyor 

musunuz?  


-KNX, farklı imalatçılardan ürün temin edilebilen ve üreticiden bağımsız alt yapıya sahip bir sistemdir. Uluslar arası standardı olmayan, üretici bağımlı alt yapı kullandığınız da o üreticinin şartlarına ve ürünlerine mahkum olursunuz ve uzun süreli servis alamayabilirsiniz.


- KNX, birçok fonksiyon için tek bir alt yapı ve maksimum esneklik sağlar. Standardı olmayan ürünlerde özel çözümler gerekir ve bu uygulama sistemin güvenliğini ve kullanım esnekliğini azaltır.


- KNX, aynı zaman da enerji tasarrufu sağlamak için geliştirilmiş bir standarttır. Size teklif edilen ürünün böyle bir özelliği var mıdır ?  Size teklif edilen ürünü kullanırken aynı zamanda elektrik faturanız da artacak mıdır?


- KNX hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:                   

http://www.knx.org/media/docs/Flyers/KNX-Basics/KNX-Basics_en.pdf


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NİLSON 2016 Win Otomasyon Fuarı'nda Etkileyici Standıyla Tüm Dikkatleri Üzerne ÇektiÖnceki Haber

NİLSON 2016 Win Otomasyon Fuarı'nda Etki...

Mutlusan Elektrik Misafirlerini AğırladıSonraki Haber

Mutlusan Elektrik Misafirlerini Ağırladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar