Mutlusan Elektrik, Gaziantep’ li Bayilerini Fabrika Gezileri Kapsamında İstanbul’ da Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik, Gaziantep’ li Bayilerini Fabrika Gezileri Kapsamında İstanbul’ da Ağırladı
16 Mayıs 2017, Salı günü Mutlusan Elektrik, bayisi Erdeniz Elektrik Aydınlatma öncülüğünde Gaziantep’ li bayilerini İstanbul’ daki fabrikasına davet etti.

16 Mayıs 2017, Salı günü Mutlusan Elektrik, bayisi Erdeniz Elektrik Aydınlatma öncülüğünde Gaziantep’ li bayilerini İstanbul’ daki fabrikasına davet etti. 

16 Mayıs sabahı ilk olarak Hilton Otel’ e gelen misafirler, kahvaltı sonrası yorgunluklarını atmak üzere odalarına yerleştirildiler. Daha sonra fabrikaya transferleri yapılan misafir bayileri ile birlikte Mutlusan yönetici ve yetkilileri birlikte öğle yemeği yediler. Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaçmaz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hıdır Kaçmaz ve Mutlusan Elektrik İhracat Direktörü Gündüz Kaçmaz’ da yemekte bulundular. 

Yemeğin ardından önce Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz bir konuşma yaptı. Konuşmasında Mutlusan’ ın 2017 yeniliklerinden,  proje ve hedeflerinden bahsetti. Sonrasında Elektrik& Kontrol Mühendisi, Elektrik& Otomasyon Bölüm Yetkilisi Nurdoğan Büyükkeskin ise Yeni Anahtar& Priz serisi RİTA ve Sigorta Kutusu + Zayıf Akım Kutusu COMFORT hakkında bir bilgilendirme sunumunu gerçekleştirdi. Gaziantep’ ten gelen misafirler yeni ürünler hakkındaki sunumu ilgiyle dinlediler. 

Ardından Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Kaçmaz, öncelikle misafirlere hoş geldiniz dedi ve Mutlusan’ ın önümüzdeki yıllardaki hedeflerini, 1983’ ten beri büyüme kat ettiği mesafe ve gelecek projeksiyonunda değerlendirme yaparak konuşmasını sürdürdü. Konuşmasından sonra Gaziantep Elektrikçiler Esnaf Odası Başkanı Sadık Keş ve Erdeniz Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Erdeniz, Mutlusan Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Kaçmaz’ a bir teşekkür plaketi takdim etti. Sn. Mustafa Kaçmaz ise hem Sadık Keş’ e hem de bu geziye öncülük eden Hasan Erdeniz’ e teşekkür etti ve ziyaretlerinden büyük onur duyduğunu belirtti.

Sunum sonrası misafirler yeni ürünleri birebir de inceleme fırsatı buldu. Devamında teknik ekiplerle birlikte gruplar halinde fabrika gezisine geçildi. Bölüm yetkilileri ve teknik ekip hem bölümlerle ilgili hem de üretim süreçleriyle ilgili bilgi aktarımında bulundular. Aynı zamanda misafirlerden gelen sorulara yanıt verilirken keyifli ve bilgilendirici bir gezi olması sağlandı. 

Fabrika gezisini tamamlayan gruplar için Show Room’ da kokteyl verildi. Misafirler hem soluklandılar hem de teşhir panolarından ürünleri incelemeye devam ettiler.

Fabrika gezisi tamamlandıktan sonra akşam yemeği için Kumkapı’ ya doğru yola çıkıldı. Keyifli bir akşam yemeğinin ardından misafirlere teşekkür edilerek, konaklamaları için Hilton Otel’ e transferleri gerçekleştirildi.

Dolu dolu geçen bir günün ardından ertesi gün Gaziantep’ e doğru yola çıkan bayiler İstanbul’ dan keyifli ayrıldılar.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel’den Eğitimi Destekleyen Bir Proje DahaÖnceki Haber

Makel’den Eğitimi Destekleyen Bir Proje...

Mutlusan Elektrik, Bayileriyle Birlikte Kutsal Toprakları Ziyaret EttiSonraki Haber

Mutlusan Elektrik, Bayileriyle Birlikte...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar