Mutlusan Elektrik, Bayileriyle Birlikte Kutsal Toprakları Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mutlusan Elektrik, Bayileriyle Birlikte Kutsal Toprakları Ziyaret Etti
18-26 Mayıs tarihleri arasında, Mutlusan Elektrik 2017 Bahar Kampanyaları kapsamında düzenlemiş olduğu Umre Ziyaretine hak kazanan bayileri ile kutsal topraklara ziyaretlerini gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı.

18-26 Mayıs tarihleri arasında, Mutlusan Elektrik 2017 Bahar Kampanyaları kapsamında düzenlemiş olduğu Umre Ziyaretine hak kazanan bayileri ile kutsal topraklara ziyaretlerini gerçekleştirmenin heyecanını yaşadı.

Mutlusan Elektrik, misafirlerinin ziyaret boyunca memnuniyetleri ve huzurlu bir seyahat geçirmeleri için titizlik ve özenle yürütülen bir çalışma gerçekleştirdi. Seyahat süresince 155 misafirine, Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ve Proje Satış Sorumlusu Ömer Günay’ da  eşlik etti.

18 Mayıs günü havaalanı mescidinde ihramlar giyilerek İstanbul’ dan yola çıkıldı. İlk olarak Cidde Havaalanı’ na inen misafirler tur görevlileri tarafından karşılanarak Mekke Swiss Otel Otel’ e otobüslerle transferleri sağlandı. İstirahatleri için odalarına yerleştirilen misafirler bir süre sonra grup hocaları ile Kabe’ de umre ibadetlerini yerine getirmek üzere buluştular ve ibadetlerini gerçekleştirdiler.

Misafirler Mekke’ de bulundukları süre boyunca Mutlusan Elektrik yetkilileri, tur rehberleri ve grup hocaları ile birlikte pek çok ziyaret gerçekleştirdiler. Hac güzergahı olan Arafat, Müzdelife, Mina bölgesi, Sevr Dağı, Nur Dağı, Peygamber Efendimiz (S.A.V)’ nin doğduğu ev, Cennet-ul Mualla, kabristanlığı, Cin Mescidi, Cirane Bölgesi gibi yerler ziyaret edildi. 

5 gece süren Mekke konaklamasının ardından 6.gün sabahı Kabe’ de sabah namazı eda edildi ve otelde kahvaltı sonrası Medine’ ye doğru yolculuğa çıkıldı. Yaklaşık 6 saat süren yolculuktan sonra Medine Pulman Zemzem Otel’ e varıldı. 1 saatlik otelde istirahatin ardından lobide buluşularak hocalar ile birlikte Mescid-i Nebevi’ ye Peygamber Efendimiz (S.A.V)’ ni selamlama için gidildi. 

3 gece süren Medine ziyareti boyunca rehber hocaların eşliğinde Cennet-ul Baki kabristanlığı, Gamame mescidi (Bulut Camii), Hz. Ebu Bekir Mescidi, Hz. Ali Mescidi, Hz. Ömer Mescidi, Ecdad yadigarı Osmanlı Tren Garı, Uhud Şehitliği, İki Kıbleli Mescid ve Hendek Savaşı bölgesi ziyaret edildi.

9.gün de Medine’ deki son gün olması sebebiyle sabah namazı Mescid-i Nebevi’ de eda edildikten sonra Peygamber Efendimiz (S.A.V) ‘ e veda ziyareti gerçekleştirildi. Cuma namazından sonra da otobüsler ile Medine Havalimanı’ na doğru hareket edildi.

8 gece 9 gün süren Kutsal Topraklar’ da Umre Ziyaretlerini huzur içinde gerçekleştirmenin verdiği memnuniyetle Mutlusan Elektrik’ e vesile olduğu bu organizasyon için teşekkür ederek tekrarını dilediklerini belirttiler. Mutlusan Elektrik Satış ve Pazarlama Müdürü Zeynel Yılmaz ise, Mutlusan ürünlerini tercih ederek kampanyaya gösterdikleri yoğun ilgi için Mutlusan Elektrik olarak mutluluk ve onur duyduklarını dile getirerek bu tarz organizasyonlarının devam edeceği bilgisini verdi.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mutlusan Elektrik, Gaziantep’ li Bayilerini Fabrika Gezileri Kapsamında İstanbul’ da AğırladıÖnceki Haber

Mutlusan Elektrik, Gaziantep’ li Bayiler...

Erse Kablo CPR Ve KablolarSonraki Haber

Erse Kablo CPR Ve Kablolar

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar