Makel’den Eğitimi Destekleyen Bir Proje Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Makel’den Eğitimi Destekleyen Bir Proje Daha
Sahip olduğu teknolojik gücü ve inovasyonu en üst seviyede öğrencilere sunmayı bir görev bilen Makel , okul bünyesinde yer alan “Akıllı Sistemler Laboratuvar” projesi için tam destek verdi.

Sahip olduğu teknolojik gücü ve inovasyonu en üst seviyede öğrencilere sunmayı bir görev bilen Makel , okul bünyesinde yer alan “Akıllı Sistemler Laboratuvar” projesi için tam destek verdi.

Makel Şirketler Grubu tarafından bu yıl da sosyal sorumluluk projesi kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. 2016 yılında projelendirilen bir yılın sonunda tamamlanan Kıraç İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi laboratuvar yapımına destek veren Makel Şirketler Grubu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir törenle açılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu. Törene başta Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, okul ve Makel yöneticileri katıldılar. 

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı onaylı Arge Merkezi ile inovasyon konusunda son yıllarda önemli atılımlara imza atmış olan Makel Şirketler Grubu, Akıllı Bina ve Otomasyon Sistemleri konusunda Türkiye’de üretim yapma başarısını gösterebilmiş firmalardan biridir. Sahip olduğu teknolojik gücü ve inovasyonu en üst seviyede öğrencilere sunmayı bir görev bilen Makel, okul bünyesinde yer alan “Akıllı Sistemler Laboratuvar” projesi için tam destek verdi. Esneklik, konfor, güvenlik ve enerji verimliliği gibi pek çok alanda da çözümler sunan Akıllı Bina ve Otomasyon Sistem ürünlerini okul öğrencileri, yeni laboratuvar ile birlikte teorik derslerle birlikte anında uygulama yapabilme ve yakından tanıma şansına sahip olacaklar. 

Makel Şirketler Grubu adına açılışa katılan ArGe Direktörü Ünal Küçük yaptığı açıklamada insanın sürekli gelişen bir varlık olduğunu ve gelişmenin en önemli yolunun ise eğitim ile başladığını belirterek eğitimin, doğum anı ile başlayan ve  nefes almak gibi yaşamın son aşamasına kadar devam eden bir önemli bir süreç olduğunu söyledi. 

Ülke içinde henüz yaygınlaşmamış olan bu sistemi, öğrencilere modern bir ortamda sunarak daha bilinir hale getirebilmek için bu gibi çalışmaların daha sık yapılması gerektiğini belirten Küçük,  “Firma olarak önemsediğimiz bu konunun başarıya ulaşması ve modern laboratuvarı öğrencilere teslim etmenin sevinci içerisindeyiz. Derslerinde başarılı olmaları, geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacı ile çocuklarımıza daha gelişmiş bir uygulama alanı sunmaya çalıştık. Bu öğrenciler gelecekte toplumun gelişerek modernleşmesinde rol sahibi olacaklar” dedi. 



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Makel İş Ortakları ile iftarlarda BuluştuÖnceki Haber

Makel İş Ortakları ile iftarlarda Buluşt...

Mutlusan Elektrik, Gaziantep’ li Bayilerini Fabrika Gezileri Kapsamında İstanbul’ da AğırladıSonraki Haber

Mutlusan Elektrik, Gaziantep’ li Bayiler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar