Geç gelen saadet, Feneri kenetledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geç gelen saadet, Feneri kenetledi
Özellikle Sarı-Lacivertli takımın 2009 yılında oynadığı 3 lig maçında rakiplerine karşı etkisiz bir futbol sergileyip 3 puanı bir arada görememesi Teknik Direktör Luis Aragones'in tahtını sallamıştı.

Özellikle Sarı-Lacivertli takımın 2009 yılında oynadığı 3 lig maçında rakiplerine karşı etkisiz bir futbol sergileyip 3 puanı bir arada görememesi Teknik Direktör Luis Aragones'in tahtını sallamıştı. Hatta İstanbul Büyükşehir Belediye yenilgisi sonrası, Hacettepe maçında kötü bir sonuç alınması halinde Aragones'i beyaz mendil sallayarak istifaya davet etmeyi planlamıştı. Ancak taraftarlar Aragones'in öğrencileri Hacettepe karşında adeta gol olup yağınca İspanyol hocayı şimdilik affetti. Aragones gibi taraftarın ve muhalefetin tepkisiyle karşılaşan Başkan Aziz Yıldırım da Hacettepe maçıyla derin bir oh çekti.

Hafta içinde yapılan yanlış transferlerin yanı sıra Arthur Zico'yu gönderip Aragones'i takımın başına getirdiği için yoğun eleştirilere maruz kalan Yıldırım, bir nebze olsun rahatladı. Sonuçta Belediye'den alınan 2-0'lık yenilgide takıma sırtını çeviren taraftarlar, Hacettepe karşısında alınan galibiyet sonrası "Yenilsen de yensen de taraftarın seninle, üzüntünde sevincinde seninle birlikte'' biçiminde tempo tutarak Sevgililer Günü'nde Kadıköy'den mutlu ayrıldı.

Güiza'dan Semih'e jet tebrik

F.Bahçe'nin 7-0 kazandığı Hacettepe maçı sonrası soyunma odasına giden İspanyol futbolcu Daniel Güiza, takım arkadaşlarını aldıkları galibiyetten sonra kutladı. Semih'le birlikte F.Bahçe'nin resmî sitesinin objektiflerine poz veren Güiza, "İkimiz de bu takım için çalışıyoruz. Birlikte veya yalnız F.Bahçe için kim gol atarsa takımımız kazanıyor." ifadesini kullandı. Semih ise Güiza ile aralarında hiçbir problem yaşanmadığına dikkat çekerek, "Spor kamuoyu Güiza ile aramda problem olduğunu zannediyor. Halbuki birlikte oynadığımız zamanlarda da iyi şeyler yaptık." dedi.Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, dün Adidas'ın ''adiPURE'' adlı kramponlarının bir alışveriş merkezinde yapılan tanıtımına katılırken, ünlü futbolcudan imza almak isteyen hayranları kuyruk oluşturdu. Bazı Beşiktaşlı taraftarların da Roberto Carlos'tan imza aldığı görüldü.

AHNET UYKAN / ZAMAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
G.Sarayın dengesi bozulduÖnceki Haber

G.Sarayın dengesi bozuldu

Galatasaray çıkışı Avrupada arıyorSonraki Haber

Galatasaray çıkışı Avrupada arıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar