Erse Kablo Dubai Middle East Electricity Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo Dubai Middle East Electricity Fuarı’nda

Çözüm ortakları için katma değer yaratan öncü zayıf akım kablo üreticileri arasında yer alan Erse Kablo, Dubai Middle East Electricity 41.Uluslararası Elektrik, Elektronik ve Aydınlatma Fuarı’nda Genel Müdürü Selami Sivritepe; İhracat Müdür Yardımcısı Ergun Çoban ve İhracat Bölge Yöneticisi Süleyman Afşın Keskin ile birlikte sektörün önde gelen ziyaretçilerini 8.Hol ve 8H23 nolu standında ağırladı.


01-03 Mart tarihleri arasında TG Expo tarafından düzenlenen Middle East Electricity 2016 Fuarı’na, 126 ülkeden bin 500’ün üzerinde firma katılırken, Türkiye’den 109 firma fuarda yerini aldı. 


Uluslararası platformda Ortadoğu pazarında fark yaratan Middle East Electricty Fuarı’na Türk firmaları, toplam 2 bin metrekare alanda kablo, kablo kanalları, UPS, transformatör, elektrik panoları, şalt cihazları, sigorta, aydınlatma ürünleri, klemensler, jeneratör, elektrik prizi ve elektrik ekipmanları başta olmak üzere çeşitli ürün gruplarını, uluslararası alıcıların beğenisine sundu.


Erse Kablo, geniş ürün yelpazesindeki koaksiyel, kumanda, sinyal-kontrol, veri iletişim, haberleşme, yangına dayanıklı kablolar, enstruman, silikon, gemi kabloları ürünleriyle  fuarda yer alırken, müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli, güvenilir yaklaşımıyla gücüne güç katıyor. Erse, sektörde  katma değeri yüksek ürünleri ile müşterinin taleplerine en kısa sürede cevap vererek global pazarlarda rekabetçi olmak prensibiyle aktif rol oynamaktadır. Uluslararası birçok tanınmış firma ve projenin çözüm ortakları arasında yer alan Erse, yurtdışında 40’tan fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.


ISO İkinci 500 içerisinde yer alan ilk zayıf akım kablo firması olarak, paydaşlarımızla birlikte büyümeye devam ediyoruz. Global pazarlarda, ürün kalitemizle ve yarattığımız güven ile aktif bir rol oynuyoruz. Dubai’de siz değerli müşterilerimizi ve dünyadan ziyarete gelen sektörün önde gelen temsilcilerini standımızda görmekten mutluluk duyduk, teşekkür ederiz.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DoğanAteş Elektrİk’den Büyük AçılışÖnceki Haber

DoğanAteş Elektrİk’den Büyük Açılış

Erse Kablo Almanya / Frankfurt Light+Building Fuarı’ndaSonraki Haber

Erse Kablo Almanya / Frankfurt Light+Bui...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar