DoğanAteş Elektrİk’den Büyük Açılış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DoğanAteş Elektrİk’den Büyük Açılış

Doğanateş Elektrik 1990 yılında Bayram Erdoğan ve Ramazan Ateş tarafından kurulmuştur. Zamanla iş hacmini büyüterek Malatya ve çevre illere toptan elektrik malzemesi satışına başlamıştır. 


2004 yılında 1600 m2 lik ilk showroomunu açan Doğanateş Elektrik 2007 yılında D.A.P markası altında elektrik panosu, sac kanal ve merdiven sistemleri üretimine başlamıştır. Şükürler olsun ki müşterilerimizin teveccühü sayesinde 14 Nisan 2016 tarihde de yeni showroomumuzun açılışını yaptık. Açılışını yaptığımız bina  showroom olarak ve üretim tesisi olarak sektöre hizmet verecektir.


Showroomumuz 3.000 m2 olup, 4.000 m2 Üretim Alanı , 8.000 m2 Açık Alanı bulunmaktadır.


Doğanateş Elektrik üretim alanında; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Endüstriyel alanlara, hastanelere, okullara, TOKi konut projelerine, otomasyon alanları, AVM’ler v.b. alanlara hizmet vermektedir.


Açılışımıza hem iş dünyasından hem   siyaset camiasından değerli misafirlerimiz katılarak bizleri onurlandırmışlardır. Açılışımıza katılan; Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent Tüfenkçi,  Malatya Valisi Sayın Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Sayın Nurettin Yaşar, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır, HES Kablo Yön.Kur. Başkanı Sayın Mustafa Boydak, Makel Şirketler Grubu Yön.Kur. Başkanı Sayın Necati Çalışkan, Ören Kablo Yön.Kur. Başkanı Sayın Rıza Reçber, Elektrokar Yön. Krl. Başkanı Sayın Kamil Karaca, Gecem Ayd. Yön. Kur. Başkanı Sayın Ruchan Atalar, Çetinkaya Elektrik Yön. Kur. Bşk. Sayın Erman Çetinkaya ve güzide firmalarımızın değerli yöneticilerine katılımlarından dolayı ve   ayrıca ismini burada sayamadığımız çok değerli dostlarımıza ve katılamayan tüm elektrik sektörüne  çok teşekkür ederiz.


Doğanateş Elektrik olarak üretim kalemlerimiz

- AG Dağıtım ve Kompanizasyon Panoları

- Kablo Kanalı ve Merdiven Sistemleri

- Rack Kabinler

- Aydınlatma Direkleri

 konusunda sektöre hizmet vermekteyiz. 


Ayrıca bayisi olduğumuz markalar ise; 

- HES Kablo, Siemens, Schneider, Viko, 

Makel, Günsan, Ulusoy, Maksan, Ören Kablo, Erse Kablo, Federal, Osram, Pelsan, Gecem Aydınlatma, Aksa ve daha bir çok bayiliklerimiz bulunmaktadır.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir Murat Teknİk Elektrik / Murat Erbaç İle SöyleşiÖnceki Haber

İzmir Murat Teknİk Elektrik / Murat Erba...

Erse Kablo Dubai Middle East Electricity Fuarı’ndaSonraki Haber

Erse Kablo Dubai Middle East Electricity...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar