Erse Kablo Almanya / Frankfurt Light+Building Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erse Kablo Almanya / Frankfurt Light+Building Fuarı’nda

Lider zayıf akım kablo üreticileri arasında yer alan Erse Kablo, 13-18 Mart tarihlerinde düzenlenen dünyanın önde gelen aydınlatma ve yapı hizmetleri teknolojileri fuarı Frankfurt Light and Building Exhibition / Frankfurt Uluslararası Aydınlatma ve Yapı Teknolojileri Fuarı’nda sektörün önde gelen markaları arasında yerini aldı. Erse İhracat Müdür Yardımcısı Ergun Çoban ve İhracat Bölge Yöneticisi Süleyman Afşın Keskin, sektörün önde gelen temsilci ve ziyaretçilerini 8.Hol ve H26 nolu standında ağırladı.

Messe Frankfurt tarafından Almanya’nın ve Avrupa’nın finans merkezi konumundaki Frankfurt kentinde, iki senede bir düzenlenen, aydınlatma malzemeleri, elektrik mühendisliği, ev ve bina otomasyonu, mimari sistemler gibi sektörleri bir araya getiren dünyanın en önemli fuarlarından biri konumundaki Light and Building Fuarı’nda ülkemizden 40’dan fazla firma ürünlerini sergileme fırsatı buldu. Bu yıl uluslararası 2.500 firma fuara katılırken, katılımcılar 210.000 ziyaretçiyle buluştu.


Erse, hizmet verdiği enerji, altyapı, endüstri ve inşaat sektörlerinde, insan hayatı ve yaşam kalitesini sürdürülebilir kılmak amacıyla, sektörün ve yurtdışı pazarların ihtiyaçlarını analiz ederek üretimini gerçekleştirmeye başladığı kablolarını, geçerliliği tüm dünya tarafından kabul edilen VDE ve MPA kuruluşlarının denetim ve testlerinden başarıyla geçerek onaylatmıştır. 


Erse, müşteri taleplerinin erken tanımlanması ve müşteri tatmini odaklı üretim/çözüm sistemi kurmak için, Ar-Ge departmanı sürekli genişleyen bir vizyonla çalışmaktadır. Ürünlerini, hizmetlerini ve üretim yöntemlerini yenileyerek inovatif bakış açısıyla, yenilikçi politikalarıyla, çevreye duyarlı, güvenilir yaklaşımlarıyla beraber sektöre yön veren lider kablo üreticileri arasında yer alan bir marka olarak, fuarda standımızı ziyarete gelen sektörün değerli temsilcilerine teşekkür ederiz. Uluslararası alanlarda sizlerle biraraya geldiğimiz için mutluluk duyuyoruz.


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erse Kablo Dubai Middle East Electricity Fuarı’ndaÖnceki Haber

Erse Kablo Dubai Middle East Electricity...

Dev Tesisi İki Bakan AçtıSonraki Haber

Dev Tesisi İki Bakan Açtı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar