Bayram çikolatası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayram çikolatası
Cimbom, evindeki maça rahat çıktı, zayıf rakibi karşısında Baros'un 25'te attığı penaltı golüyle iyice rahatladı.

Cimbom, evindeki maça rahat çıktı, zayıf rakibi karşısında Baros'un 25'te attığı penaltı golüyle iyice rahatladı. Bellinzona bu gole 54'te Türk futbolcu Gökhan'ın penaltısıyla karşılık verdi. G.Saray Yaser'le öne geçip adını finali Kadıköy'de oynanacak UEFA Kupası gruplarına yazdırdı. UEFA Kupası'nda kuralar 7 Ekim'de çekilecek, ilk karşılaşmalar 23 Ekim'de oynanacak.

AÇILIŞ BAROS'TAN

 

Galatasaray, UEFA Kupası 1. tur karşılaşmasında deplasmanda 4-3 yendiği Bellinzona'yı rövanşta da Ali Sami Yen Stadı'nda 2-1 ile geçerek UEFA Kupası'nda adını gruplara yazdırdı. 15. dakikada Lincoln'ün sağdan kullandığı köşe atışında Servet'in kafa vuruşu üst direkten auta gitti. 25. dakikada Lincoln sağdan ceza sahasına girdi, Wahab tarafından düşürüldü ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Milan Baros, topu ağlarla buluşturdu ve Cimbom 1-0 öne geçti.

 

SON SÖZ YASER'DEN

 

53. dakikada Serkan Kurtuluş ve Ayhan ceza alanında Lustrinelli'yi düşürünce hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Gürkan atışı gole çevirdi: 1-1. 64. dakikada Gürkan'ın ceza sahası içinde yaptığı üst üste şutları De Sanctis çeldi. 85'te genç Yaser, Bellinzona ağlarını sarsarak Cimbom'a turu galibiyetle getirdi: 2-1. Bu sonuçla gruplara kalan Cimbom, 7 Ekim'deki kura çekimini beklemeye koyuldu.

 

Sakatlara iki ilave daha

 

G.Saray'da sakatlar kervanına iki isim daha eklendi. Bellinzona maçında on birde sahaya çıkan Arda ve Mehmet Topal karşılaşmayı tamamlayamadı. Arda Turan belinden sakatlanırken, Mehmet Topal ise ayağına aldığı darbe sonucu sakatlık geçirdi. İki futbolcunun kesin durumlarının bugünkü kontrollerden sonra belirleneceği, ilk belirlemelere göre sakatlıkların ciddi olmadığı ifade edildi. İki oyuncunun da hafta sonunda oynanacak olan Bursa maçına yetişme ihtimali yüksek.

 

Baros yine boş geçmedi

 

Galatasaray'ın yeni transferi Milan Baros, üst üste oynadığı 4 resmi maçta da gol atmayı başardı. Çek futbolcu, ilk 11'de oynadığı ilk resmi maçı olan Bellinzona deplasmanındaki 2 golünün ardından Kocaeli ve Konya'ya da 2'şer gol attı. Baros, Bellinzona ile yapılan rövanş maçında da penaltıdan da olsa fileleri havalandırarak, istikrarlı çizgisini sürdürdü.

 

Taraftarlardan ıslıklı protesto

 

Bellinzona karşısında oldukça kötü bir performans gösteren Galatasaray'ı taraftarları ıslıklarla protesto etti. Farklı galibiyet beklentisi ile stada gelen taraftarlar, 1-1 devam eden maçta top sarı-kırmızılı futbolcular tarafından orta sahada dolaştırıldığı dakikalarda ıslıklarla protesto etti. Taraftarlar maçın 85. dakikadaYaser'in kafa vuruşundan gelen golden sonra rahatlarken, geçtiğimiz hafta vefat eden Alpaslan Dikmen için tezahürat yaptı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teşekkürler KayseriÖnceki Haber

Teşekkürler Kayseri

Baros 14 maçta efsane olduSonraki Haber

Baros 14 maçta efsane oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar