29 Martta manşetleri millet atacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
29 Martta manşetleri millet atacak
Yozgat'ın "Dersini almış da ediyor ezber.

Yozgat'ın "Dersini almış da ediyor ezber." türküsünü hatırlatan Başbakan, sözü muhalefete getirdi. Bu partilerin son 3 seçimde derslerini aldığını ama bir türlü ezber yapamadığını savunurken, medyaya da göndermede bulundu: "Muhalefete sesleniyorum, medyaya aldanma. Seçime kadar manşeti medya yazar ama 29 Mart'ta son manşeti benim Bozok yaylamın evlatları atacak."

Erdoğan, daha sonra Doğan Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın Wall Street Journal'e yaptığı açıklamalara değindi. Doğan'ın, Amerikan gazetesine "Başbakan, çocuklarıyla ilgili haberlerden rahatsız oldu. Bize 'Bunları gazetelere koyma, dedi. Biz de reddettik. O yüzden bize bunu yaptı." dediğine işaret eden Başbakan, şu cevabı verdi: "Sayın Doğan, önce kendine gel. Bu Başbakan öyle küçük düşünen bir başbakan değil. Bu Başbakan Türkiye'nin şanına yakışan, Türkiye'nin büyük düşünmesini kendisi için ideal addeden bir Başbakan. Farklı alışmıştınız, alışkanlıklarınız bozuldu diye rahatsız oluyorsunuz. Çünkü sizler karşınızda el pençe divan duran başbakanlara alışmıştınız. Çünkü sizler İkitelli'den, Babıali'den iktidarları yönetmeye alışmıştınız. Çünkü şimdi sizler devletin bir biriminin, Maliye Bakanlığı'nın size yönelik yapmış olduğu rutin bir incelemeden eğer sizin her şeyiniz sağlamsa niçin rahatsız oluyorsunuz? Bundan kısa bir süre önce aynı yanlışı yine yaptınız ve mahkemeye dahi gitmediniz, uzlaşmaya gittiniz. Bu uzlaşmada da 200 trilyonu aşkın ceza ödediniz. Neden?''

Aydın Doğan'dan "Bak, belden aşağı vurmayın.

Çocuklarımızı, ailelerimizi, mahremimizi yalan yanlış haberlerle gelip de gazetelerinize basmayın." ricasında bulunduğunu anlatan Erdoğan, boykot çağrısını da şöyle izah etti: "Ben teşkilatıma bir sivil inisiyatif olarak şunu söyledim, 'şu gazete' demedim; 'yalan yanlış haber yapan gazeteleri boykot edin, almayın' dedim. Niye? Çünkü habercilik doğru olmayı gerektirir. Şimdi bu medya grubunun avukatlığını kim yapıyor? Baykal yapıyor. Peki bu medya grubu ne yapıyor? O da Baykal'ın, CHP'nin taşeronluğunu yapıyor. Anlaşma gayet iyi. Taşeron... Bunu yapıyor."

Kurbağanın vakvağası suyu bulandırmaz

Erdoğan, mitingin ardından karayoluyla Çorum'a gitti. Abide Meydanı'ndaki mitingde CHP lideri Baykal'ın istihdamla ilgili eleştirilerine cevap verdi: "Siz bugüne kadar Ankara'dan dışarıya çıkmadınız, işsizliği neyle ortadan kaldıracaksınız? O yandaş medyalarınızla beraber mi? Onlara işi ihale etmişler, seçim sandığı görününce de boş tezgahla milletin önüne çıkıyorlar. Kusura bakmayın, bu millet bu tezgaha dönüp bakmaz. Bu millet, bu Çorumlu kardeşim bu tezgaha prim vermez. Şu Çorum atasözü var ya, ne güzeldir: 'Kurbağanın vakvağası suyu bulandırmaz'... Bunların yalanları suyu bulandırmaz, bunların iftiraları bizim hizmetlerimizi bulandırmaz.

Helikopter, hava muhalefeti sebebiyle jandarma pistine indi

Başbakan Erdoğan'ı taşıyan helikopter, Yozgat'a giderken hava muhalefeti yüzünden Çorum'un Boğazkale ilçesinde inmek zorunda kaldı. Saat 12.10'da Boğazkale İlçe Jandarma Komutanlığı'nın pistine iniş yapan Erdoğan ve beraberindekiler burada bir süre dinlendi. Erdoğan, buradaki askerler ve kendisini görmeye gelen vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara oyuncak verdi. Kaymakam Fırat Çelik ve İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Astsubay Başçavuş Alptekin Gemici'ye de çini işlemeli tabak hediye etti. Başbakan Erdoğan, makam aracının Boğazkale'ye ulaşmasının ardından karayoluyla Yozgat'a geçti.

Milletle aramıza kar tipi giremez

Seçim mitinglerini sürdüren Başbakan Erdoğan dün ilk olarak Yozgat'a gitti. Vatandaşlar, yoğun kar yağışı ve iki saati aşan gecikmeye rağmen Cumhuriyet Meydanı'nı doldurdu. Başbakan, kar, tipi, boran demeden meydanları dolaştığını belirterek, hava şartlarının milletle arasını açamayacağını vurguladı.

EMRE SONCAN

ZAMAN


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DTP lideri, grupta Kürtçe konuştu Meclis TV yayını kestiÖnceki Haber

DTP lideri, grupta Kürtçe konuştu Meclis...

Başbakan zula tartışmasında haklı çıktıSonraki Haber

Başbakan zula tartışmasında haklı çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar