Yattara söz verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yattara söz verdi
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve teknik direktör Ersun Yanal, takımın en büyük umutlarından biri olan ancak haftalardır beklenen performansını sergileyemeyen Yattara'yı birebir görüşmeler yaparak motive etti.
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve teknik direktör Ersun Yanal, takımın en büyük umutlarından biri olan ancak haftalardır beklenen performansını sergileyemeyen Yattara'yı birebir görüşmeler yaparak motive etti. Gineli futbolcuyla ilk olarak Başkan Şener görüştü. Trabzonspor Başkanı'nın yıldız futbolcuya “Bu taraftar sana inanıyor. Trabzonspor'un halen şampiyonluk şansı devam ediyor. Sen Türkiye'nin en yetenekli oyuncususun. Başarılı olmamız senin elinde” sözlerini kullandı.

 

BENİ KİMSE TUTAMAZ

Yanal'ın da Yattara'ya “Performansının yarısını bile sergilemiyorsun. Bizim bildiğimiz Yattara tek başına maç alır. Sana inanıyoruz. Kalan maçlarda kendini göster” diye moral verdi. Şener ve Yanal'ın sözleri etkisini gösterdi. Yattara'nın “Merak etmeyin ve bana güvenin. Kalan 7 maçta elimden geleni yapacağım. Trabzonspor şampiyon olur ve buna bir katkım olursa çok mutlu olurum. Bu taraftar şampiyonluğu hak ediyor” dediği belirtildi.

 

Trabzonspor gurbette genç yetenek arıyor

Trabzonspor, gelecek sezon için kadrosuna katmayı planladığı gelecek vaad eden futbolcular için harekete geçti. Bu doğrultuda yönetim, takibe aldığı futbolcuların hem kulüpleri, hem de aileleriyle temaslara başladı. Transfer görüşmelerini yapmak için Almanya'ya giden Mali Sayman Mahmet Aksu, görüştüğü oyunculardan en az ikisini bordo-mavi yapmaya kararlı. Hamburg'un Ümit Milli oyuncusu Tunay Torun'un listenin başını çektiği gurbetçi futbolcular arasında St Pauli'de forma giyen Ömer Şişmanoğlu, B.Münih'te oynayan Deniz Yılmaz ve Mehmet Ekici, Wehenli Tunay Acar ve Excelsiorlu Aykut Muhammet Demir yer alıyor.

 

Futbol şehitleri için anma töreni

1992'de Samsun'da oynanan Beşiktaş-Trabzon maçına giderken trafik kazasında hayatlarını kaybeden Trabzonspor taraftarları Neşat Akyazı, Kürşat Akyazı, Yusuf Sevgi, Hasan Sevgi, İsmail Akyazı ve Ziya Kara, 17. ölüm yıldönümlerinde anıldı. Bu arada Trabzon'un yarın G.Birliği ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 25, 40, 50 ve 100 TL olarak belirlendi.

YENİŞAFAK

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Derbiden devlere enkaz kaldıÖnceki Haber

Derbiden devlere enkaz kaldı

Şampiyonluğa hazırızSonraki Haber

Şampiyonluğa hazırız

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar