Yarıştan Çekilmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yarıştan Çekilmedi
G.
G.Saray, lider Sivasspor'un Konya'da berabere kaldığı haftada Belediyespor'u 1-0 yenip şampiyonluk için yeniden umutlandı. Belediyespor ise ligde kalmak için yarıştığı rakipleri kazanınca dünkü mağlubiyetle düşme potasına geriledi. 22. dakikada İbrahim'in bekletmeden vuruşunda, top üstten auta gitti. 26'da İbrahim'in ortaladığı topu arka direkte göğsüyle düzelten Efe'nin yakın mesafeden vuruşunda, kaleci Sanctis topu tokatlayarak kornere çeldi. 27'de Erman'ın kullandığı kornerde, kale önünde iyi yükselen Barbosa'nın kafa vuruşu sonrası top üstten auta çıktı.

 CESARİO ÇİZGİDEN ÇIKARDI

52'de Efe'nin, 56'da da Erman'ın şutlarından sonuç çıkmadı. 62'de ceza sahası içinde Bebbe'nin kafa vuruşunu köşeye giderken kaleci De Sanctis son anda çeldi ve Belediyespor mutlak bir golden oldu. 66'da Cimbom aradığı golü buldu. Sağdan çalımlarla ceza sahasına giren Nonda'nın ön direğe sokulduktan sonra çıkardığı topu kale önünde Baros, filelerle buluşturdu: 1-0. 87'de Bebe'nin kafa vuruşunda yine De Sanctis başarılıydı. 90'da bu kez Barbosa kafayla golü denedi, top auta çıktı. 90+4'te Nonda'nın yakın mesafeden vuruşunda, kaleciyi geçen topu çizgi üzerinde Cesario çıkardı.  

Buzları erittiler

Teknik direktör Bülent Korkmaz, yıldızı bir türlü barışmayan Lincoln'ü dün uzun bir aradan sonra ilk 11'de oynattı. Genç hoca, galip gelinen Belediyespor maçı sonrası Brezilyalı oyuncuyu tebrik etti. Ligde kalan kritik maçlar öncesi iki aradaki buzları eritti.

 GSYİAD'ta seçim

1905 G.Saraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği'nin (1905 GSYİAD) olağanüstü kongresi 27 Nisan'da toplanıyor. G.Saray Derneği Disiplin Kurulu Üyesi ve 1905 GSYİAD Sicil Kurulu Başkanı olan Celal Emon başkanlık için adaylığını resmen açıkladı.

 İddia Lincoln'ün

Lincoln ile Ümit Karan, Belediyespor maçı öncesinde ilginç bir iddiaya tutuştu. Lincoln 5 bin seyirciden fazla kişinin geleceğini söylerken, Ümit taraftar sayısının 5'ini bulmayacağını iddia etti. 8300 taraftar Olimpiyat Stadı'na gelince iddiayı Lincoln kazandı.

 Göçek değil, Gökçek

Maçta basın mensuplarına dağıtılan esame listesinde hakemlerin isimleri yanlış yazıldı. Listede, yardımcılar Bülent Gökçü ve Alpaslan Dedeş'in yerine, Aleks Taşçıoğlu ve Bahtiyar Birinci'nin isimleri yer aldı. Hüseyin Göçek'in soyadı da Gökçek olarak yazıldı.

YENİŞAFAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlam çelmeÖnceki Haber

Sağlam çelme

Sivas en kritik virajına giriyorSonraki Haber

Sivas en kritik virajına giriyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar