Yabancı yola çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yabancı yola çıktı
ENGİN ALBAYRAKBeşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yabancı futbolcu kontenjanları açılınca orta sahaya bir yabancı futbolcu alacaklarını söyledi.
ENGİN ALBAYRAK
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yabancı futbolcu kontenjanları açılınca orta sahaya bir yabancı futbolcu alacaklarını söyledi. Denizli, dünkü idman sırasında basın mensuplarının yabancı kontenjanının açılıp açılmayacağı ve transfer ile ilgili sorusuna, “Kontenjanımız açılacak ve orta sahaya bir yabancı futbolcu almayı düşünüyoruz” yanıtını verirken, ne zaman gerçekleşeceği sorusu üzerine de “Yarın, belki yarından da yakın” dedi.

 

ERKAN'I İZLİYORDUM

Denizli, Erkan Zengin'i uzun süredir takip ettiklerini söyledi. Erkan'ı genç milli takımdan beri izlediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Erkan, her takıma lazım olabilecek bir futbolcu. İsveç'te ligler bittiği için 2 haftalık bir süreye ihtiyacı var” şeklinde konuştu. Kocaelisporlu Semavi'yi istediğini ve yöneticilerin bugün kendisiyle görüşeceğini belirten Denizli, “Risksiz bir transfer. Ondan da faydalanabiliriz” diye konuştu.

 

DELGADO İSTANBUL'A DÖNEBİLİR

İtalya'da tedavi gören Delgado için kondisyoner Stefano Moreno ile bir fizyoterapisti bu ülkeye gönderdiklerini anlatan Denizli, “Doktorlar tedavisine İstanbul'da devam edebileceğini söylerlerse 24 Ocak'ta buraya gelecek. Belki Antalya maçında oynar” dedi. Sağ dizinde ağrıları olan Nobre'nin fedakar bir oyuncu olduğunu belirten başarılı hoca, “Güçlü bir oyuncu olduğu için Denizlispor maçında oynayacağını düşünüyorum” derken, Antalyaspor ile kupada aynı gruptan çıkıp eşleştiklerini de belirkterek, “1 hafta içinde 3 kez karşılaşacağız” diye sözlerini tamamladı.

 

Kartal'da gergin idman

Beşiktaş, Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman maçı sırasında Sivok ile Gökhan Zan arasında tartışma yaşandı. Gökhan'ın kendisine sert faulüne sinirlenen Sivok kısa bir süre sonra bu kez kendisi Gökhan'a sert bir hareket yaptı. Gökhan, Çek futbolcuyu uyarırken, tartışma büyümeden iki futbolcu da maça devam etti. Sağ dizinde ödem oluşan Nobre ile sağ dizinde ağrıları olan Yusuf, grip olan Serdar Özkan ve İtalya'da tedavide olan Delgado antrenmana katılmazken, Bobo takımdan ayrı çalıştı.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Memo varsa sorun yokÖnceki Haber

Memo varsa sorun yok

Yabancı yola çıktıSonraki Haber

Yabancı yola çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-maizlik.com-kodim0313kpr.com-www.lataant.com-www.inst-fbchurch.com-wiselifecare.com-metrorelocation.net-milsgallery.com-hairsalonranchocucamonga.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar