Vodafone 3Gyi önce gazetelere bağladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vodafone 3Gyi önce gazetelere bağladı
İnternete ve mobil iletişime yepyeni bir özgürlük alanı ve hız kazandıracak 3.
İnternete ve mobil iletişime yepyeni bir özgürlük alanı ve hız kazandıracak 3. Nesil Mobil İletişim Sistemleri (3G), 30 Temmuz 2009'dan itibaren Türkiye'de de kullanılmaya başlıyor. Cep telefonlarını görüntüyle buluşturan, istediğimiz her an, her yerde süper hızlı internet erişimini mümkün kılan 3G ile hayatımızda birçok yenilik olacak. 3G teknolojisinin geliştirilmesinde büyük rol oynayan Vodafone, Türk tüketicilerini 'Vodafone 3G Plus' farkıyla tanıştırmaya hazırlanıyor.

BOĞAZA NAZIR TOPLANTI

3G'nin iletişim ve basın sektöründe de oldukça verimli bir şekilde kullanabileceğini düşünen Vodafone CEO'su Serpil Timuray, Yeni Şafak, Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Dünya, Gazete Habertürk, Milliyet, Star, Türkiye ve Zaman gazetelerinin genel yayın yönetmenlerine, İstanbul Boğazı'nda Vodafone 3G+ teknolojisini tanıttı. Boğazda tekne gezintisi sırasında tanıtılan 3G ile genel yayın yönetmeleri, gazetelerinin sabah saat 11:00'de gerçekleştirilen yazı işleri toplantısına 3G ile katılarak, yeni bir çağın başlangıcında rol almış oldular.

HIZ TESTİNİ İZLEDİLER

Teknede hazırlanan özel iletişim ortamında, Genel Yayın Yönetmenleri, Vodafone mobil modemlerle hız testini izlediler, Vodafone'a özel olan internet sitelerinin cep telefonu ekranlarında bilgisayar kalitesinde görüntülenebilmesini sağlayan Webşın programı ile tanıştılar, mobil tv'yi izlediler, teknenin üst katında bulunan CEO Serpil Timuray ile görüntülü konuşma yaptılar ve 3G uyumlu, robocop, saat ve mobil modemleri incelediler.

 

İş alışkanlıkları kökten değişecek

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray tekne buluşmasında yaptığı açıklamada, 3G teknolojisinin iletişim dünyasında bir dönüm noktası olduğunu, özellikle medya sektörü gibi zamandan ve mekandan bağımsız, çok hızlı ve kaliteli bilgi akışı ihtiyacı olan sektörlere önemli verimlilik sağlayacağını ve iş alışkanlıklarını kökten değiştireceğini ifade etti.

 

YENİŞAFAK


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Metro Anadolu Yakası trafiğini rahatlatacakÖnceki Haber

Metro Anadolu Yakası trafiğini rahatlata...

Davutoğlundan Dışişlerini gençleştirme hamlesiSonraki Haber

Davutoğlundan Dışişlerini gençleştirme h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar