Vizontele muhalefetin hayalleri yetmez

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vizontele muhalefetin hayalleri yetmez
Siyasette dijitalleşmenin öncüsü AK Parti'dir vizontele muhalefetin hayalleri yetmez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genel merkezindeki AK Parti Mobil Uygulama Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, ''Her alanda ve konuda olduğu gibi siyasette dijitalleşmenin öncüsü de AK Parti'dir. Yarın seçim olacakmış gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz'' açıklamasında bulundu. 'Bizim icraatlarımızın yetiştiği yere Vizontele muhalefetin hayalleri bile yetişemez' diyen Erdoğan, ''Her geçen gün Cumhur İttifakı ile 6'lı derme çatma masa arasındaki derin vizyon farkı ortaya çıkıyor. İnsanımız, daha kendi meselelerini çözmekten aciz 6'lı masa denilen ekipten hiçbir fayda görmeyeceğini biliyor. Yabancı danışmanı ile görüntülü konuşmayı teknoloji sananlar, teknoloji özürlü olduğu ortaya koydu'' ifadelerini koydu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "25-30 yıl öncesinin teknolojisini 'İnsanımız teknoloji görsün.' diye millete yutturmaya çalışmak kibrin ve cehaletin dik alasıdır" dedi.

Bir yıldır yürütülen yoğun ve titiz bir çalışmanın ürünü olan önemli projenin hayırlı olmasını dileyen Erdoğan, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan başta AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı olmak üzere herkese teşekkür etti.

Erdoğan, AK Parti'M Mobil Uygulaması'nın devreye girmesiyle teşkilat faaliyetlerini daha etkin, hızlı ve verimli şekilde yürüteceklerini söyledi.

Uygulama sayesinde, teşkilat mensuplarının kendi aralarındaki iletişimi geliştirerek koordinasyonu güçlendireceklerini ifade eden Erdoğan, genel merkez ile taşra birimlerinin karşılıklı veri akışını hızlı ve güvenli bir şekilde sağlayacak uygulamanın özellikle sahadaki çalışmaları rahatlatacağını belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başyazarımız Mustafa Albayrak Ulusal Kanal Ekranlarında OlacakÖnceki Haber

Başyazarımız Mustafa Albayrak Ulusal Kan...

HDP'nin Hazine yardımı hesabına geçici bloke koyulduSonraki Haber

HDP'nin Hazine yardımı hesabına geçici b...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar