Bahçeli ABD'yi işaret ederek uyardı Asıl hedef Türkiye'mizdir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçeli ABD'yi işaret ederek uyardı Asıl hedef Türkiye'mizdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu. Erdoğan ve Özel'in bugün yapacağı görüşmeye ilişkin Bahçeli, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor, kulak asmayın. Bizim için hiçbir mahsuru yok. Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesle görüşebilir" ifadelerini kullandı. Suriye'deki sözde seçime tepki gösteren Bahçeli, "Herkesi uyarıyorum, asıl hedef Türkiye'mizdir. Terör hamlesinin üst aklı ABD'dir. Türkiye sözde seçime seyirci kalamaz" dedi. Bahçeli, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına ilişkin de "Teröristlerin görevden alınması hukuk devletinin şerefidir" değerlendirmesinde bulundu.

 

Erdoğan-Özel görüşmesi

Kulis bilgisi diye servis edilen dedikoduları, yalan rüzgarlarını, özellikle sayın cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor, kulak asmayın. Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir. Bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur. Bizim nazarımızda mahsurlu olan taraf, asla astarı olmayan söylentilerin, gemiyi azığa alması, saçma sapan iddiaların azgınlaşması, fitnenin kampçılanmasıdır. Kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif yol olarak değerlendirilmeli. Maşayı değil tutan ve tutturan elleri de görmeliyiz.

 

Suriye'deki sözde seçim

MHP ile Cumhur İttifakına sistematik saldırılar icra edilirken diğer yanda emperyalizmin kanlı gündemi, bölücü terör örgütü eliyle temsil ve teşhir edilmektedir. Bir yandan MHP ile Cumhur İttifakını stratejik olarak oyalanması, enerji israfı yaşaması, abuk sabuk siyasi ve hukuk meseleleriyle yerinde sayması amaçlanırken diğer yandan güney sınırlarımız boyunca özerklik adı altında terör devletinin taşları döşenmektedir. Herkesi uyarıyorum, asıl hedef Türkiye'mizdir. Yakın hedef son yurdumuzdur. Milli birliğimiz, güvenliğimiz, milletimizin huzur ve esenliği tehdit ve tehlikelerle sınanmaktadır.

 

  • Suriye'deki sözde seçimin bu terör hamlesinin üst aklı ABD'dir. Suriye Arap Cumhuriyeti bölündü de bizim mi haberimiz olmadı? Türkiye sözde seçime seyirci kalamaz. Bu girişim operasyon nedenidir. Her mücadeleye hazırız.

 

Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanması

30'a yakın örgüt üyesi başkan koltuğunda oturuyor. DEM Partili Hakkari Belediye Başkanının hukuk sınırları kapsamında görevden el çektirilmesi ardından geçtiğimiz çarşamba günü silahlı terör örgütünü yönetmek suçundan 19 yıl 6 ay hüküm alarak tutuklanması, Türk devlet ve hukuk onurunun şaşmaz hükmüdür. DEM'in hedefi yöre insanına hizmet etmek değildir. DEM'in hedefi derdimize deva, ihtiyaçlarına çare olmak değildir. DEM'li belediyelerin hemen hepsinde paralel yönetim, PKK'nin sözde komiserleri vasıtasıyla ağırlığı ve gölgesi altındadır.

Kaynak:TRT Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarım Kredi Kooperatifleri raflarında boykotlu ürünlerÖnceki Haber

Tarım Kredi Kooperatifleri raflarında bo...

Binlerce yardım Tır'ı Mısır'da bekliyorSonraki Haber

Binlerce yardım Tır'ı Mısır'da bekliyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar