Vizontele Muhalefet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vizontele Muhalefet
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TOGG tesisine gitmeyen muhalefete tepki: Kendi haline bırakıyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni'nde konuştu. TOGG tesisine gitmeyen muhalefete tepki gösteren Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin km öteye hamburger yemeye giden vizontele muhalefetini kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye İnovasyon Haftası İnovalig Şampiyonları Ödül Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında muhalefete sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin km öteye hamburger yemeye giden vizontele muhalefetini kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün, bir şeyler katarsın." dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Her yıl farklı temada düzenlenen Inovasyon Haftası Türkiye'nin zengin birikimini ve şirketlerimizin başarılarını ortaya koyuyor. Milletimizin zorluklar karşısında pes etmeyen çelikten iradesine şahit oluyoruz.

Savunma Sanayiinde Türkiye şampiyonlar ligine yükseldi. 20 yıl gibi kısa bir sürede büyük büyük bir başarı hikayesi yazdık. Savunma Sanayii ihracatını bu yıl 4 milyar dolara çıkaracağımıza inanıyorum.

MUHALEFETE TOGG TEPKİSİ
Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobil TOGG ile milletimizin 60 yıllık hayalini gerçeğe dönüştürüyoruz.

29 Ekim'de Cumhuriyetimizin 99'uncu yılına bir armağan olarak TOGG'un Gemlik'teki en son teknolojiye sahip üretim üssünü hizmete açtık. Akıllı cihaz diye tabir edilen TOGG'un testleri devam ediyor. Birkaç ay içinde TOGG'u yollarımızda görmeye başlıyoruz. Devrim otomobillerini engelleyenlere cevabımızı Gemlik'ten devrin otomobiliyle verdik.

Davet edildiği halde TOGG'un fabrika açılışına gelmeyip 10 bin km öteye hamburger yemeye giden vizontele muhalefetini kendi cahilliğiyle baş başa bırakıyorum. Gel be gel, bir şeyler görürsün, bir şeyler katarsın. Hamburger burada çok ama TOGG yok. Türkiye'nin meselelerine yerli ve milli çözümler üretmek yerine ithal ekonomicilerden medet umanları içinde bulundukları gaflet uykusundan uyanmaya davet ediyoruz.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Tarihten ders alınÖnceki Haber

Tarihten ders alın

Abidin Gün'ün annesi vefat etmiştir.Sonraki Haber

Abidin Gün'ün annesi vefat etmiştir.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar