Türkiye YPG tehdidini ortadan kaldıracak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye YPG tehdidini ortadan kaldıracak
Savunma Bakanı Akar Kürtler üzerinden fitne peşinde koşturanlara fırsat verilmemesi gerektiğinin altını çizerek Türkiye'nin tek hedefinin teröristler olduğunu dile getirdi ve YPG tehdidine son verileceğini vurguladı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki askeri birliklerde denetleme ve incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İlçe merkezini ziyaret eden Milli Savunma Bakanı Akar, Orgeneral Güler, Vali Akbıyık ve beraberindekilerin ilk adresi bir taksi durağı oldu. Esnafla soba başında oturan Bakan Akar, taksicilerle sobet ederek meramlarını dinledi. 

HAZIRLIKLAR TAMAM

Esnafın terörle mücadelede sağlanan başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade etmesi üzerine Bakan Akar, bölge halkının polise, askere sahip çıkmasının önemine vurgu yaptı. Değerlendirmesi kapsamında halkın bu işi çözdüğünü belirten Akar, bu bağlamda hazırlıkların 'tamam' olduğunu dile getirdi. 

Kimsenin kendilerini tutamayacağının altını çizen Savunma Bakanı Akar, çok daha rahat, huzur ve güven içinde yaşam sürüleceğinin altını çizdi.

HALKIMIZA KARŞI OLAN TERÖR TEHDİDİNE SON VERİLECEK

Bakan Akar, şehitleri rahmet ve şükranla yad ederek, kanlarını ve ailelerinin gözyaşlarını yerde bırakmadıklarını söyledi. Terörle mücadeleyi devam ettirdiklerini ve ettireceklerini ifade eden Akar, en son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelenin süreceğini dile getirdi. 

Milletle omuz omuza mücadele edeceklerine dikkat çeken Akar, terörle mücadele konusun kapacaklarını bildirdi.

Milli Savunma Bakanı Akar sıranın Münbiç ve Fırat'ın doğusundaki teröristlerde olduğunu kaydetti. 

Bu bağlamda TSK'nın her türlü hazırlığı yaptığına değinen Akar, ileriki dönemde yeri ve zamanı geldiğinde gerekli faaliyetler yapılarak, ülkemize, sınırlarımıza ve halkımıza karşı olan PKK/YPG terör örgütü tehdine son verileceğini vurguladı.

KOMŞULARIN GÖREVİNİ İFA EDİYORUZ

Türkiye'nin başka ülkenin toprağında gözü olmadığını belirten Akar, Suriye ve Irak'ın toprak bütünlüğüne saygı duyulduğunu aktardı.

Akar, komşu ülkelerin içinde bulunduğu sorunlardan dolayı terörle mücadeleyi sürdüremediğin bu görevi Türkiye'nin ifa ettiğinin belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Batının çirkin yüzüÖnceki Haber

Batının çirkin yüzü

Seçimden sonra ekonomi iyi olacakSonraki Haber

Seçimden sonra ekonomi iyi olacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar