Türk Prysmian yerli üretim ile ekonomiye katkı sağlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Prysmian yerli üretim ile ekonomiye katkı sağlıyor
1964 yılından bu yana, Bursa Mudanya’da bulunan fabrikasında gerçekleştirdiği 22 bin farklı kablo üretimi ile sektöre öncülük eden Türk Prysmian Kablo, üretim ve Ar-Ge çalışmaları ile Türkiye’nin endüstriyelleşme sürecine yerli üretim ile destek oluyor.

Prysmian Group içerisinde aynı anda enerji ve haberleşme kablolarının üretilebildiği 16 tesisten biri olarak öne çıkan Türk Prysmian Kablo, 180 bin metrekare alan üzerine kurulu Mudanya fabrikasında 22 bin farklı kablo üretimi yapabiliyor. Türk Prysmian Kablo’nun ürün yelpazesi içinde 220 kV’a kadar tüm enerji kabloları, 3 bin 600 çifte kadar bakır iletkenli haberleşme kabloları, fiber optik kablolar, endüstriyel uygulamalarda kullanılan özel kablolar bulunuyor. 

 

“Yerli üretime destek vermeye devam edeceğiz”

 

Mudanya’da bulunan fabrikasında gerçekleştirdiği yerli üretim ve tam donanımlı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge merkezi ile Türk kablo sektörüne katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Türk Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla Türkiye endüstrisinin istikrarlı gelişimine katkı sağlıyoruz. Enerji ve telekomünikasyon sektörlerine kablo tedarik ederken büyüme ve yenilik konularını da ön planda tutuyoruz. Yerli üretime verdiğimiz önem ile çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

Türk Prysmian’a globalden güven tam

 

Yerli üretim çalışmalarının yanı sıra, başarılı çalışmaları, kalite odaklı bakış açısı ile globalde de ön plana çıkan Türk Prysmian Kablo, Mudanya fabrikasında bulunan Üretim Akademisi’nde Prysmian Group’un dünya çapında birçok farklı noktasından gelen çalışanlarına yönelik eğitim programları düzenliyor. Prysmian Group’un farklı operasyonlarından gelen mühendislerinin eğitilmesi amacıyla, Mudanya’da kurulan Üretim Akademisi’nin tercih edilmesinin, Türk Prysmian’a duyulan güvenin en büyük göstergesi olduğunu dile getiren Türk Prysmian Kablo CEO’su Erkan Aydoğdu, “Türk Prysmian Kablo olarak Mudanya’daki fabrikamızda hayata geçirdiğimiz Üretim Akademimiz, üretim eğitimi için mükemmellik ve uzmanlık merkezi olarak öne çıkıyor. Prysmian Group’un ekibimize ve çalışmalarımıza duyduğu güvenle eğitimlerimizi son hızıyla sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönem içerisinde de geleceğin üretim müdürlerini ve fabrika direktörlerini yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
NILSON AİLESİ İFTAR ORGANİZASYONUNDA BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

NILSON AİLESİ İFTAR ORGANİZASYONUNDA BİR...

Gülpa Elektrik Sayın Mustafa Adıgüzel İle SöyleşiSonraki Haber

Gülpa Elektrik Sayın Mustafa Adıgüzel İl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar